Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Observatorio Europeu de la TV Infantil
OETI

AdreçaC/ Aragó 290-292 5è B
08009 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon934881914
Correu electrònicobservatori@oeti.org
coordinacio@oeti.org
Adreça webwww.oeti.org

DescripcióAssociació Comissionat de les Arts Audiovisuals de Barcelona treballa per assolir que els audiovisuals dirigits a nens i joves siguin ètics. És a dir, que a més d'entretenir, eduqui i (in)formi.

Fundada l'any 1997 i sota el nom de Observatori Europeu de la TV Infantil (OETI), l'associació pretén mostrar treballs audiovisuals d'arreu del món fets per o per a nens o que tractin el tema de la infància. També es tracta de crear un fòrum de discussió on presentar les experiències en educomunicació i alfabetització audiovisual.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariFamílies
Infància i joventut
TemàticaCultura
Educació
docència i formació
Activitat o serveiFormació
Promoció cultural
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióCatalunya
Programes o projectes a destacarFestival Internacional de l'Audiovisual de Barcelona FIAB: Un dels seus principals objectius és fomentar la producció audiovisual amb continguts de valors democràtics i socialment positius i més ètics en el seu plantejament, sobretot als destinats als mitjans de comunicació audiovisual, principalment en el camp de la TV infantil.

Compta amb el prestigiós recolzament d´UNICEF. Constitueix un esdeveniment de caràcter internacional on es projecten produccions inèdites fetes per o per a nens i joves o que tractin el tema de la infància.

Fòrum Mundial de la TV Infantil: espai multidisciplinar de debat que pretén impulsar els continguts ètics en la producció audiovisual dirigida a la infància. És a dir, un centre d’observació, informació, pedagogia i consens pel que fa a les pantalles infantils. Es converteix, doncs, en el pretext per a la discussió, anàlisis i reflexió pel que fa als continguts dels mitjans audiovisuals, en un instrument per als que fan televisió i audiovisuals i en un punt de trobada per a tots aquells que s’han involucrat en aquest tema.
Adreçat a: estudiants i professionals del món dels audiovisuals, la comunicació, l’educació, formació, pedagogia i la societat en general.

Jornades de l’Observatori - les Cultures Pedagògiques de la Comunicació: de la mà d’especialistes d´arreu del món, ens permet veure i descobrir la importància del món de la comunicació en la nostra cultura i com necessita interactuar amb el món de l´educació i a l´inrevés. Aquest espai de formació fa possible l’intercanvi d’experiències al voltant del món de l’educació i la comunicació, així com la necessària reflexió sobre les mateixes tant per part dels ponents com dels assistents.
Adreçat a: estudiants i professionals del món de la pedagogia i la comunicació.