Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Save the children
SCE

AdreçaC/ Aragó 386 Local 2
08009 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteEixample
Telèfon933105200
Correu electròniccatalunya@savethechildren.org
aperez@savethechildren.org
Adreça webwww.savethechildren.es

DescripcióSave the Children és la primera ONG independent d’infància. L’objectiu fonamental és la defensa activa dels interessos dels nens i les nenes, especialment dels més desfavorits. Compta amb organitzacions nacionals a 29 països i està present a més de 120 a través de programes d’ajuda. Els infants han de ser el primer i s’actua allà on és necessari, sense importar la política, l’ètnia o la religió. Per això, des de 1919, treballa en les diferents àrees que els afecten: educació, salut, nutrició, treball infantil, prevenció de l’abús sexual, reunificació familiar després de catàstrofes i guerres, etc.

La Nostra Visió és la d’un món en el que tots els nens i les nenes tinguin assegurat el dret a la supervivència, la protecció, el desenvolupament i la participació.

La Nostra Missió és impulsar avanços significatius en la manera en que el món tracta als nens i les nenes, amb l’objectiu de generar canvis immediats i permanents en les seves vides.

Els Nostres Valors:

• Rendició de comptes: Ens comprometem a emprar eficaçment els nostres recursos per aconseguir resultats tangibles, i a retre comptes davant els nostres col·laboradors, les organitzacions amb què treballem i, sobretot, els propis nens i nenes.
• Exigència: Som exigents amb nosaltres mateixos i els nostres col·laboradors, establim objectius ambiciosos i compromesos amb la millora de tot el que fem per la infància.
• Col·laboració: Ens respectem i valorem els uns als altres, ens enriqueix la nostra diversitat i cooperem amb altres organitzacions per a potenciar les nostres fortaleses en benefici de la infància.
• Creativitat: Estem oberts a noves idees, acollim el canvi i assumim nous reptes per a trobar solucions sostenibles amb i per als nens i nenes.
• Integritat: Aspirem als més alts nivells d’honestedat i integritat, a no comprometre mai el nostre bon nom i a actuar sempre per l’interès superior dels nens i les nenes.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariInfància i joventut
TemàticaEducació
docència i formació
Immigració
Lleure
Salut
Altres
Activitat o serveiAssistència psicosocial
Formació
Participació
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Programes o projectes a destacarA Catalunya treballem els següents programes: Promoció i defensa dels Drets dels infants (en el marc de la Convenció sobre els Drets dels Infants de les Nacions Unides, del 1989). Atenció socioeducativa, voluntariat, dinamització i participació.

A nivell estatal els programes tenen un caràcter semblant i a més a més també fem incidència i comunicació sobre temes d’infància.

A nivell internacional: emergències i cooperació a més de 120 països
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa de Drets dels Infants
Xarxa de prevenció i convivència