Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Sonrisas de Bombay
SdB

AdreçaCarrer de Pelai 32 2º
08001 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteCiutat Vella
Telèfon934673445
608522712
Correu electrònicproyectos@sonrisasdebombay.org
Adreça webwww.sonrisasdebombay.org

DescripcióSonrisas de Bombay és una ONG que centra la seva acció en la lluita contra la pobresa, en el respecte dels Drets Humans i en la igualtat d’oportunitats a la ciutat de Bombai. Treballem amb les comunitats menys avantatjades de Bombai i, mitjançant la cooperació al desenvolupament, generem eines que promouen canvis estructurals i una
transformació social cap a l’autosuficiència i la igualtat d’oportunitats d’aquestes comunitats que viuen als barris de barraques (slums) de Bombai.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Infància i joventut
Persones sense llar
TemàticaAltres
Activitat o serveiSensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarEl projecte "Escoles Somrients" és una proposta col·laborativa amb les escoles que té com a objectiu donar a conèixer als nens i nenes en edat escolar de primària, secundària i joves de batxillerat o cicles formatius la realitat que viuen milions de nens, nenes i joves de la seva mateixa edat a l'Índia.

El seu objectiu principal és sensibilitzar, difondre i formar en matèria de Drets Humans, Drets de la Infància, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i Cooperació al desenvolupament a través dels projectes que impulsen a l'Índia.

El projecte ofereix a les escoles xerrades i tallers de sensibilització i conscienciació, recursos pedagògics sobre continguts relacionats amb els drets de la infància i els ODS, i materials de sensibilització. A més, cada Escola participant mantindrà una relació directa amb un aula d'alguna de les escoles amb les quals treballem a Bombai, a través d'activitats d'intercanvi entre els i les alumnes: s'escriuran cartes durant el curs i, al finalitzar el mateix, es realitzarà una sessió de videconfèrencia perquè es puguin conèixer.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa de Drets dels Infants