Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Sponsorto to Sports for Social Inclusion, Health and Gender Equality (Patrocinador de Deportes para la Inclusión Social, la Salud y la Igualdad de Género)
SIHGE

AdreçaC/ Escorial 180
08024 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon935118429
Correu electrònicfrancisco@sponsorto.com
info@sponsorto.org
Adreça webwww.sponsorto.org

DescripcióL'existència d'aquesta Associació té com a fi promoure, planificar i executar projectes multisectorials i transversals, en l'àmbit local, estatal i en el de la cooperació internacional, que contribueixin a dotar al Sector de l'Esport de les eines necessàries per a la consecució de recursos econòmics i materials per promoure les activitats esportives, principalment, en els àmbits del deporti base, esport amateur i esport federatiu i associatiu. Concretament són finalitats de l'entitat:

1. Promoure i facilitar la formalització de models de finançament de l'esport basats en la transparència i la transversalitat del Crowdfunding.
2. Promoure i oferir mitjançant una plataforma pròpia de Crowdfunding serveis d'assessorament a Associacions, Clubs, Federacions Esportives i Institucions Públiques, possibilitant la mobilització dels recursos necessaris per a la creació i impuls d'iniciatives esportives que afavoreixin i consolidin la inclusió social, sense cap distinció ja sigui per raons polítiques, religioses, de gènere, raça i/o condició física o mental.
3. Promoure i facilitar la creació d'iniciatives esportives prenent com a fonament el compliment dels drets humans, la justícia social i l'equitat de gènere dels grups més vulnerables, a través de la promoció i enfortiment de les capacitats humanes.
4. Facilitar la creació d'iniciatives esportives en l'àmbit de la igualtat de gènere impulsant, promovent i facilitant que l'esport femení s'equipari i disposi de la mateixa visibilitat i fortalesa que l'esport masculí.
5. Promoure, impulsar, sensibilitzar i educar en les matèries objecto de treball de l'entitat per aconseguir que, tant la societat civil com les empreses i les administracions, puguin donar suport, cobertura i fomentar la pràctica de l'Esport com a element dinamitzador, integrador social, motor de valors i vehicle de salut i benestar en la societat.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPoblació en general
TemàticaEsport
Activitat o serveiAjuts econòmics
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacar1. Disposició oberta d'una plataforma de Crowdfunding Esportiu titularitat de l'associació a totes les persones, entitats i institucions que tinguin la voluntat i l'objectiu d'engegar iniciatives esportives i que para tal fi requereixin de la consecució de recursos econòmics o materials.
2. Acord amb la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) per a la presentació via conferencies i reunions a totes les Associacions i Federacions esportives dels avantatges que representa el Crowdfunding, com a model de finançament col·laboratiu, per canalitzar part del seu finançament necessari.
3. Presentació via reunions amb la Secretària General de l’Esport i les diferents delegacions territorials d'Esports de la Generalitat presentant els avantatges i facilitats que representen els models de Finançament Col·laboratiu.
5. Acord amb l'Sport (Grup Zeta) i altres mitjans de comunicació per al foment i visibilitat d'iniciatives esportives femenines i activitats esportives en categories no professionals principalment Deporti Base i Amateur.
6. Realització presentacions i acords amb Empreses Privades per al suport de l'Esport com a vehicle Social d'inclusió i igualtat i *potenciador de la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC).