Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Treball Solidari

AdreçaVia Laietana, 32 3er pis, despatx 306
08003 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteCiutat Vella
Telèfon605048660
931392386
Correu electrònicemaya@treballsolidari.org
info@treballsolidari.org
Adreça webhttps://treballsolidari.org/

DescripcióSom una ONG fundada a Mallorca l'any 2000 sobre la idea que el treball és un dret i una necessitat que tenim totes les persones per a poder-nos desenvolupar, és per això que promovem projectes per a millorar les oportunitats i condicions laborals, tant a Amèrica Llatina i Àfrica com en l'Estat espanyol.
Des de la cooperació internacional i la intervenció en àmbit local, la sensibilització i l'educació al desenvolupament, afavorim l'accés a l'ocupació per compte propi i aliè de persones en situació d'exclusió social, principalment dones.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariDones
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
TemàticaEconomia i empresa
Gènere
Immigració
Treball/ocupació
Activitat o serveiInserció sociolaboral
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Programes o projectes a destacarDes de l'any 2011 hem anat desenvolupant el nostre programa Confia de Microcrèdits Solidaris per a la inserció sociolaboral de dones que viuen situacions de risc d'exclusió social i/o financera. El programa és innovador i part de la metodologia que s'aplica als països empobrits del Sud i que predomina en el món. Es basa en la solidaritat, el compromís i la responsabilitat compartida a partir de la creació de grups solidaris formats per dones acte-ocupades en les quals es facilita formació, microcrèdits sense garantia ni aval i acompanyament personalitzat.