Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Presentació Pla d'Inclusió Social i inici de l'estratègia compartida

Dimecres 3 d’abril va tenir lloc la presentació a la societat civil i al conjunt d’entitats que formen l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva del Pla per a la Inclusió Social 2012-2015.

El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona va ser l’escenari de la presentació, a la qual van assistir més de 300 persones. Entre les persones presents a l’acte destaquen representants de tots els grups polítics municipals, així com una nombrosa representació d’entitats que formen part de l’Acord Ciutadà.

Durant l’acte, presidit per l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van intervenir la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i Àngels Guiteras, com a representant del Consell de Govern de l’Acord Ciutadà, que van presentar el Pla d’Inclusió Social i l’inici de l’estratègia compartida respectivament.

Quatre persones representants d’entitats de l’Acord Ciutadà van exposar alguns dels reptes en matèria de pobresa, exclusió social i alimentació (Mercè Darnell), habitatge (Joan Uribe), ocupabilitat (Raquel de Haro) i drets civils (Rafael López).

imatge presentació pla inclusió 11
imatge presentació pla inclusió 12

En bona part de les intervencions va destacar-se que, com consta en la quarta línia estratègica del Pla d’Inclusió, s’impulsarà una estratègia compartida amb les entitats de l’Acord Ciutadà. L’estratègia compartida vol articular tots els recursos públics, d’iniciativa social i de voluntariat i privats de la ciutat per fer front a la crisi social i donar respostes més eficaces a les necessitats socials de Barcelona.

Documentació i materials:

Galeria d'imatges:

imatge presentació pla inclusió 1 imatge presentació pla inclusió 2 imatge presentació pla inclusió 3
imatge presentació pla inclusió 4 imatge presentació pla inclusió 5 imatge presentació pla inclusió 6
imatge presentació pla inclusió 7 imatge presentació pla inclusió 8 imatge presentació pla inclusió 9
imatge presentació pla inclusió 10 imatge presentació pla inclusió 11 imatge presentació pla inclusió 12

Vídeo resum de l'acte: