Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva

Projectes de col·laboració

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva fomenta la cultura de la col·laboració entre les institucions públiques, els agents econòmics i agents socials de la ciutat de Barcelona que hi formen part. Gràcies a la cooperació i interrelació dels membres, neixen projectes de col·laboració amb l'objectiu d'incrementar el benestar global de la ciutat.

Actualment es realitzen els següents projectes:

imatge Banc de Productes No AlimentarisBanc de Productes No Alimentaris El Banc de Productes No Alimentaris és un servei que gestiona productes procedents del mecenatge i de donacions d’empreses, amb la voluntat de distribuir aquest material a les entitats de l’Acord Ciutadà que atenen a població en risc d’exclusió social. Aquesta iniciativa, sorgeix l'any 2006 de la unió de dos projectes de gestió de productes impulsats per l’Associació Cívica La Nau i la Fundació IReS.

El Banc disposa de web pròpia, on les entitats i organitzacions de l’Acord poden realitzar sol·licituds de comandes de material i consultar els diversos productes existents.

imatge Auditori ApropaL'Auditori Apropa i Apropa Cultura Des de l’any 2007 l’Auditori amb un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i amb la Generalitat de Catalunya, obre la seva programació a l’assistència dels col·lectius socials menys afavorits, com un instrument més per a la integració i la normalització, participant en una activitat musical de qualitat en directe adreçada a tots els públics.

L’Auditori treballa conjuntament amb els centres i associacions, perquè aquest programa sigui un repte educatiu i un mitjà per desvetllar la motivació dels usuaris/es, orientant, assessorant i formant als educadors/es socials dels centres perquè els usuaris/es puguin aprofitar millor l’experiència del concert, col·laborant amb les diferents entitats i acompanyar-les en el seu treball cap a la inclusió social i la igualtat.