Els Tres Tombs de Barcelona 2023, més inclusius que mai

La cavalcada dels Tres Tombs de la ciutat, celebrada d’ençà del 1826, és un dels actes més populars de tots els que es fan al llarg de l’any a Barcelona i enguany compta amb diverses iniciatives i activitats paral·leles que la fan encara més inclusiva.

Abans de la desfilada, es durà a terme una visita tàctil per conèixer els cavalls però també els carruatges que desfilaran durant l’acte d’enguany. Aquesta iniciativa comptarà amb membres de l’Associació de Gossos Pigall i de l’ONCE.

La desfilada dels Tres Tombs està formada per nombrosos carruatges amb cavalls, ases i someres, que recorren diversos carrers del barri de Sant Antoni i del centre de la ciutat. Com els darrers anys, la cercavila comptarà amb dos carruatges per a entitats de persones amb discapacitat, que desfilaran junt a la resta de carros participants.

La desfilada començarà el dissabte 21 de gener a les 10.30 h des del carrer de Tamarit amb l’avinguda del Paral·lelA les 11 h, davant de l’Escola Pia, s’hi llegirà el pregó dels Tres Tombs, a càrrec de Montserrat Argelich i Solé, presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada. El pregó comptarà amb servei d’interpretació en la llengua de signes catalana. Tot seguit, es durà a terme la benedicció dels animals davant de l’Escola Pia de Sant Antoni i s’iniciarà la cercavila.

Per a més informació podeu consultar el programa de la festa.