Surt al carrer un conte de la cançó dels Gegants del Pi

Els Gegants del Pi treuen al carrer un conte que explica com va néixer la cançó dels Gegants del Pi. Es tracta d’una melodia popular que l’any 1799 va agafar forma gràcies a la coincidència de la reforma de la Rambla i l’aixecament de la prohibició que, d’ençà el 1780, prohibia que els gegants sortissin a ballar.

Tot això és el que s’explica, d’una forma amena i divertida, al nou conte ‘Els Gegants del Pi. L’origen de la cançó’, escrit per diversos membres de la colla dels Gegants del Pi (Nico Alonso, Laura Anton, Pau Garcia i Roger Herrera) i il·lustrat pel reconegut dibuixant Sebastià Serra. El text repassa la història de la cançó gràcies a les aventures d’un grup de nens i nenes que viatgen en el temps i es troben al Baró de Maldà i un simpàtic flabiolaire que ha perdut el flabiol, entre d’altres. Les oques de la Catedral, l’ou com balla, les catifes florals de Corpus i els Gegants de la Ciutat són altres companys de l’aventura. La publicació, a més, compta amb un pòster que es pot penjar a l’habitació de la canalla.

El conte es pot trobar a La Casa dels Entremesos, on es presentarà el divendres 17 de març a les 18 h en un acte pensat per al públic infantil i que comptarà amb els autors del text i l’il·lustrador.