Torna la Festa Major de la Teixonera, Mas Falcó i Penitents 2021

La Festa Major de la Teixonera, que s’organitza de manera conjunta amb els barris de Mas Falcó i Penitents del districte de Gràcia, torna a posar-se en marxa i se celebrarà de l’11 al 19 de setembre.

Després d’un any en què els actes festius es van haver de suspendre per la pandèmia, enguany hi haurà dos caps de setmana d’activitats ben diverses, tot i que la majoria es concentraran en el darrer. L’11 de setembre es durà a terme una activitat de renovació del mural del Centenari de la Teixonera, i el diumenge 12 la Campa acollirà l’acte ‘Que marxi l’endometriosi’. La setmana següent hi haurà balls, portes obertes als Bombers, activitats infantils i de convivència veïnal, sortides culturals, el MercaTaxo, concerts o una paella popular.

La cultura popular també serà una de les protagonistes de la festa amb una demostració de puntaires el dissante 18 a la plaça de la Vall d’Hebron, de 10 a 14 h. A la mateixa plaça hi haurà havaneres amb el grup La Ribera i rom cremat el diumenge 19 de 19 a 20.30 h. A les 21 h hi haurà cloenda de la Festa Major amb un espectacle estàtic de foc amb diables i tabalers de Sant Antoni.

Podeu consultar el programa complet amb totes les activitats al document adjunt. Bona festa!