Totes les exposicions de les Festes de Santa Eulàlia 2023

Enguany tornem a gaudir de les Festes de Santa Eulàlia! Com de costum, l’ambient festiu es podrà començar a gaudir a les diverses exposicions.

En primer lloc, les gegantes Laies s’exposaran al Palau de la VirreinaDel dissabte 4 al dissabte 11 (de 10 a 20 h) hi podrem veure totes les gegantes de Ciutat Vella que tradicionalment participen a la Passejada de les Laies el dia de la patrona, el 12 de febrer. Hi haurà la Gegantona Laia, la Laia del Pi i l’Eulàlia de la plaça Nova, a més de les altres gegantes del Pi, del Raval, de la Barceloneta, del Casc Antic, de Santa Maria del Mar, de Sant Pere de les Puel•les, de Sant Jaume Apòstol i de la Casa de la Caritat. A partir del 8 de febrer també hi serà la Violant, la geganta de la Ciutat, que presentarà una sorpresa amb motiu dels 600 anys de gegants a Barcelona.

D’altra banda, el Pati Manning de la Casa de Caritat acollirà l’exposició de Gegants Infantils i d’Escola, que es podrà visitar del 4 al 10 de febrer, de 10 a 20 h (dissabte 4, a partir de les 18 h). Aquest acte tornarà a comptar amb les figures de diverses escoles barcelonines al costat de les figures de les colles geganteres de la ciutat. Hi haurà els gegants infantils de tots els barris de Barcelona, en una mostra organitzada per la Coordinadora de Colles Geganteres. El dissabte 4 a les 18 h s’inaugurarà la mostra amb un concert de La Nota Grallera.

No us les perdeu!