Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Acció contra la Fam - Acción contra el Hambre
ACF

AdreçaC/ Diputació, 180 3r B
08011 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteCiutat Vella
Telèfon932540381
Correu electrònicjgarrell@accioncontraelhambre.org
achcatalunya@accioncontraelhambre.org
Adreça webwww.acciocontralafam.org

DescripcióAcció contra la Fam és una organització d'àmbit internacional que té com a objectiu principal la lluita contra la fam. Intervenim a més de 45 països donant suport a més de nou milions de persones. A Espanya, des del 2013, a través de "VIVES Proyecto" ens centrem en generar oportunitats per a milers de persones que es troben en risc d'exclusió sociolaboral, mitjançant la millora del seu nivell d'ocupabilitat i desenvolupament de competències emprenedores. Contribuïm a l'enfortiment de l'ecosistema d'inclusió sociolaboral per a persones vulnerables i afavorim la creació d'aliances amb organitzacions públiques, privades i socials, per posar en valor l'especificitat de cadascuna d'elles al servei de les persones vulnerables.
Naturalesa jurídicaFundació
Col·lectiu destinatariDones
Infància i joventut
Persones amb discapacitat
Persones amb malaltia mental
Persones aturades
Persones drogodependents
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
Persones sense llar
Població en general
TemàticaEconomia i empresa
Immigració
Treball/ocupació
Activitat o serveiAjuts econòmics
Formació
Informació i orientació
Inserció sociolaboral
Sensibilització
Altres
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Àrea Metropolitana de Barcelona
Barcelona ciutat
Programes o projectes a destacarA continuació es descriuen breument els projectes que desenvolupem a Barcelona i Catalunya.

1. Vives Emplea és un programa orientat a augmentar les possibilitats de trobar feina de les persones participants, a través de la formació, la tutorització i el contacte amb empreses.

2. Vives Emprende és un programa orientat a facilitar l'accés al mercat laboral mitjançant l'emprenedoria, a través de la formació i l'acompanyament.

3. L'Itinerari d'Emprenedoria Juvenil és una versió del projecte Vives Emprende destinat a persones joves inscrites al servei de Garantia Juvenil.

4. El Projecte MILE té l'objectiu de promoure la inclusió sociolaboral de persones migrants, incloent persones refugiades.

5. El Projecte Helios té l'objectiu de capacitar persones poc qualificades fora del mercat laboral amb un estudi de les necessitats reals del mercat, per tal d'enriquir -alhora- les economies locals.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’acollida i acompanyament per a persones immigrants a Barcelona