Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació de veïns pel Benestar Ciutadà
AVBC

AdreçaC/ Salvador Espriu 85 Baixos
08002 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteSant Martí
Telèfon932242596
626136580
Correu electrònicinfo@avbc.es

DescripcióAVBC és una entitat sense ànim de lucre inscrita en el registre d’Associacions de la Generalitat des de l’any 1989, que té com a missió aconseguir la inclusió social d’alguns dels col·lectius més desfavorits utilitzant la feina i la formació laboral com a motors per a una millor valoració personal i per aconseguir el respecte i l’acceptació social a la diversitat cultural i social.

AVBC té com a objectiu fonamental aconseguir la satisfacció dels participants a través d’una bona acollida personal i a través del compliment dels requisits especificats, oferint uns serveis amb un màxim de qualitat.

Per això assumim un compromís per a definir, innovar, implantar, revisar i mantenir uns procediments de qualitat, i ens comprometem a incentivar els esforços del nostre equip humà i dels nostres col·laboradors, per tal de millorar contínuament l’eficàcia dels projectes, buscant per damunt de tot el reconeixement dels nostres participants i la millora dels nostres serveis.

Les nostres activitats ens porten a treballar per la inclusió sociolaboral de diferents col·lectius, oferint programes de formació professional, d’inserció sociolaboral, d’orientació professional, de millora de l’ocupabilitat i suport per a l’ocupació.

La intervenció es fonamenta en la lluita per la igualtat d’oportunitats per tota la població, gràcies a la participació al món laboral i l’accés a la formació.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariDones
Infància i joventut
Persones aturades
Persones en risc d'exclusió social
Persones immigrades
Població en general
TemàticaEducació
docència i formació
Gènere
Immigració
Treball/ocupació
Activitat o serveiAcollida i acompanyament
Formació
Informació i orientació
Inserció sociolaboral
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióBarcelona ciutat
Programes o projectes a destacarFormació ocupacional, especialitats: Administració i serveis a les empreses, Comerç,Telemàrqueting, Construcció, prevenció de riscos laborals, Logística, Programació en aplicacions web, Turisme i hosteleria

Formació d'alfabetització per a persones immigrades. Programa Un pont de mar blava per a joves immigrants tutelats per la DGAIA.

Formació de FSC-Inserta per a persones amb discapacitat en l'especialitat de Telemarqueting.

Tallers d'alfabetització digital.

Centre Col·laborador ACTIC

Itineraris d'inserció que consten d’accions individuals i grupals amb l’objectiu de millorar la capacitació laboral i ocupabilitat dels participants.

Agència de Col·locació número 09000000019.
Xarxes d'acció de l'AcordXarxa d’acollida i acompanyament per a persones immigrants a Barcelona