Acord Ciutada per una Barcelona Inclusiva
Associació Trenant Solucions

AdreçaTorrent de l\'Olla, 177 4rt2ª
08012 Barcelona
ubicar al mapa
DistricteGràcia
Telèfon670882378
690613531
Correu electrònicinfo@trenantsolucions.org

DescripcióLa missió l’Associació TRENANT SOLUCIONS, és la d\'influir en la societat, mitjançant la formula d\'associació de persones per a: perseguir l\'interès general de la comunitat per a romoure la integració humana i social dels ciutadans. Per assolir aquesta missió,l’Associació TRENANT SOLUCIONS, vol establir oportunitats laborals per a persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social.
L’àmbit de treball de l’Associació TRENANT SOLCIONS serà dins de l’Entorn de l’Economia Circular, la Sostenibilitat, la Inserció Social, i amb l’objectiu de generar canvis de consum, el reciclatge i la reutilització de matèries per tal de generar un impacte positiu dins de la
societat amb les seves activitats.
Naturalesa jurídicaAssociació i federacions
Col·lectiu destinatariPersones amb discapacitat
Persones en risc d'exclusió social
TemàticaEducació
docència i formació
Medi ambient
Treball/ocupació
Activitat o serveiFormació
Inserció sociolaboral
Promoció social i comunitària
Sensibilització
Àmbit territorial d'actuacióEspanya
Catalunya
Programes o projectes a destacar- Projectes de divulgació, d’educació i culturals, amb l’objectiu de posar com a referent les accions realitzades per l’Associació i explicar els impactes positius que pot generar la gestió d’un residu com exemple d’economia circular, economia blava i economia verda.

- Promoure la participació efectiva de l’associació en els espais de participació, debat i treball existents a Barcelona i a l’Estat en favor del progrés econòmic i social dels ciutadans i
del país.

- Emprendre accions que tinguin per objectiu promoure millores econòmiques i socials de la comunitat en l’àmbit de l’associació.

- Generar oportunitats laborals a persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social, en cas de generar activitats econòmiques les activitats a realitzar serien: