A la Festa Major de Sants, només Sí és Sí

La Festa Major de Sants 2022 compta entre el 20 i 28 d’agost amb un Punt Lila d’informació i assessorament per prevenir les agressions masclistes. El trobareu a l’esplanada situada rere l’antiga fàbrica dels Germans Climent, junt a l’escenari dels Castellers de Sants.

L’objectiu és prevenir els possibles casos d’assetjament sexual i atendre i assessorar les persones que pateixin violències masclistes durant la festa major.

El punt constarà d’un espai per oferir una atenció acurada a aquelles persones que volen rebre informació i assessorament o bé han patit algun tipus de violència. El punt d’informació comptarà amb material amb les recomanacions necessàries d’actuació davant de casos de violència masclista.

El Punt Lila funcionarà el divendres 26 i els dissabtes 20 i 27 d’agost de 23 a 4 h de la matinada i el dimarts 23 i el dijous 25 d’agost de 22 a 3 h.

A la Guia del bon tracte que va publicar el Circuit Territorial de Sants-Montjuïc contra la Violència Masclista trobareu també totes les respostes i recursos professionals disponibles a Sants-Montjuïc.