Convocats els premis CoronaCultura

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA engeguen els premis CoronaCultura per tal de reconèixer l’adaptació al Coronavirus per part d’entitats culturals, empreses, professionals i equipaments. També es vol valorar la programació d’activitats culturals innovadores i els nous plantejaments aplicats a les activitats que ja s’estaven realitzant.

Les activitats han d’haver-se iniciat entre el 14 de març i el 30 de setembre i han d’aportar un valor de creativitat addicional a l’activitat habitual. S’hi poden presentar entitats i associacions sense ànim de lucre, petites i mitjanes empreses de la cultura i d’altres sectors, professionals de la cultura i equipaments culturals. Hi haurà tres premis, valorats en 5.000 €, 3.000 € i 2.000 €.  

Per a valorar les candidatures es tindrà en compte l’originalitat, la innovació, l’impacte cultural, social i educatiu, i la capacitat d’adaptació a la nova situació. La data límit per a presentar les propostes és el 30 de setembre i el veredicte del jurat es farà públic a través de la pàgina web i les xarxes socials de la FACC durant el mes de novembre.

Podeu consultar-ne les bases clicant aquí.