La Festa Major del Casc Antic 2020 se celebra als balcons!

Guarniment de balcons, vermut musical, pregoneres plenes de ritme, concerts…són algunes de les activitats de la festa major del Casc Antic que se celebrarà entre el 24 i el 28 de juny.

Enguany la festa major no es podrà celebrar com és habitual degut a la crisi del coronavirus, però la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic ha organitzat una festa diferent amb la voluntat que sigui igual de participativa. Les activitats estan pensades perquè des dels balcons, terrats o portals tothom les pugui dur a terme i gaudir-ne.

Us animem a participar de les propostes musicals, cultures i festives i fer que aquest any també el Casc Antic visqui amb esperit de barri i germanor la seva festa Major.

Del 24 al 28 de Juny
DECOREM ELS BALCONS!
Escolliu un color entre GROC, VERD, BLAU i VERMELL i guarniu el vostre balcó, finestra, façana o portal. Identificat clarament amb aquest color!

Afegeix al teu balcó el cartell de la Festa Major!, descarrega-te’l clicant aquí!

Diumenge 28 de juny
STREAMING DE FESTA MAJOR
De 10 a 22 hores, Que és una festa major sense concerts, espectacles, taules rodones, tallers i activitats? Doncs per això estem preparant aquest canal d’streaming, un espai pensat per transmetre concerts en directe, actuacions de dansa, malabars o titelles i per altra banda on hi hauran taules de debat/tertúlia sobre la situació del barri, projecció i projectes de futur, qui som i que oferim al barri. A més durant la programació continua de la jornada, es donaran a conèixer diferents comerços, tallers artesanals i altres espais del barri. Accés a través del Facebook de Festa Major Casc Antic: https://www.facebook.com/FestaMajorDelCascAnticDeBarcelona

De 10.00 a 11 hores
LES PREGONERES DE FESTA MAJOR
A les 10 hores, s’iniciaran 3 recorreguts pel barri. Un pels carrers de Sant Pere, un altre pels carrers de Santa Caterina i l’últim pels carrers de la Ribera. S’anirà pregonant el programa d’activitats que hem preparat per a la jornada i faran especial esment i reconeixement a totes les veïnes que hagin participat en el guarniment de balcons!

De 12.00 a 14 hores
VERMUT MUSICAL AL CASC ANTIC!
Convidem a totes les veïnes músiques a sortir a fer música als balcons, amb instrument o cantant. La resta de veïnes esteu convidades a sortir a fer el vermut, les olives i a gaudir de la música. A les 14 h totes les participants, interpretaran l’himne de l’al·legría. Podeu trobar les partitures per a cantaires al web de https://www.centresantpere.com i https://www.alittlenote.net i partitures instrumentals al web de https://comusitaria.wixsite.com/riborquestra.

De 21 a 23.30 hores
SOPAR DE GERMANOR ALS BALCONS!
No ens quedarem sense veure les nostres veïnes com cada any, però no ho podrem fer al carrer, així que apropa la taula al balcó, preparat un bon sopar i sopa amb la companyia de les veïnes de davant i costat de casa, surt a destapar el cava i brinda amb totes per una bona salut, per una bona recuperació i per la Festa Major 2021, que serà el màxim esbojarrada !!!