Viu la Nit dels Museus amb molta cultura popular!

Dissabte, 14 de maig, se celebra arreu la Nit dels Museus, un festival on diversos equipaments culturals obren portes fins a la matinada. A Barcelona, més de 70 museus participen en la iniciativa i d’entre aquests, hi ha algunes Cases de la Festa.

Hi haurà la Casa dels Entremesos, que allargarà el seu horari fins a les 00 h de la matinada les visites a l’exposició permanent i les temporals s’amenitzaran amb visites teatralitzades a les 20, 21.30 i 22.30 h, que es poden reservar en aquest enllaç.

S’hi podrà veure l’exposició permanent, formada per més de cinquanta peces d’imatgeria festiva entre gegants, gegantons, nans, capgrossos, bestiari  i altres elements. Entre aquestes hi ha les figures històriques del Seguici Popular de Barcelona: els Gegants del Pi, els de Santa Maria del Mar, el Lleó, La Mulassa, la Tarasca, els Cavallets Cotoners… A més, s’hi podrà veure l’exposició temporal ‘Corpus a Barcelona’.

També es podrà visitar Can Fontanet, la Casa de la Festa de Sant Andreu dedicada als Tres Tombs. Hi podreu veure l’exposició permanent de carruatges i elements propis de la celebració dels Tres Tombs, a més de l’exposició temporal ‘La llibreta dels Tres Tombs’.