"Mercè 2020" : Espectacle "Bona Mirada" , dins del "MAC Festival"

Back


ESCENARI PRIM

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Adrián Schvarzstein i Jurate Sirvyte-Rukstele: "Arrived" (Barcelona/Lituània)
La música que surt de les maletes que porten, i també les robes que vesteixen, els delaten: aquests dos visitants venen del passat. D´aquí que potser es comportin de manera extravagant, pintant signes a terra, ordenant tot allò que sigui susceptible de ser ordenat, netejant-ho tot.

Cia Du´K´tO: "Cafuné" (Catalunya / Illes Balears)
Bàrbara Vidal i Bernat Messeguer són les ànimes d´aquesta companyia catalanobalear, que combina el circ i la dansa contemporània. En aquest muntatge juguen un joc de manipulació, carícies i desacords sobre un fons musical dissenyat per Adrià Bauzà.

Diversitat Teatral: "Mirades" (Barcelona)
Una peça de microteatre professional en la qual ens explicaran una història de teatre dins del teatre. Amb Míriam Monlleó o bé Glòria José i Òscar Jarque en els papers protagonistes.

Sacude: "Eufòria" (Barcelona)
Un espectacle de música electrònica i dansa aèria sobre una plataforma suspesa per una grua. Això és una "catarsi transcendent" que us vol fer ballar i omplir-vos de satisfacció. Allibereu el cos i la ment amb aquesta experiència única, i poseu-vos en moviment!

Thomas Noone Dance: "Less" (Barcelona)
El coreògraf i ballarí Thomas Noone i la ballarina Alba Barral interpreten un duet de dansa contemporània que és, a la vegada, auster i complex i que combina una gestualitat de gran precisió i un caràcter físic extrem. Els cossos es troben i se separen sobre un fons musical de Jim Pinchen.

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 24/09/2020 to 27/09/2020.

Phone number

Tel.:
010

Share this content