"Mercè 2020" : Espectacles "Excalibur i altres històries d'animals morts" i "Il·luminats" , dins del "MAC Festival"

Back


ESCENARI TIL·LERS

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Hermanas Picohueso: "Excalibur i altres històries d´animals morts" (Illes Balears)
Parlem de temes actuals i ben adults fent servir tècniques del teatre de titelles? Ho fa aquesta companyia de les Balears però amb col·laboradors repartits per tot el Mediterrani. Confessen que pateixen una síndrome de Diògenes que els fa aplegar tota mena d´andròmines. Les fan servir en uns espectacles amb imaginació i consciència com aquest que veureu. Poseu-vos en mans de Lluki Portas, Diego Ingold i Gal·la Peire, que tenen coses per explicar-vos en un espectacle documental creat... en temps real.

Roseland Musical: "Il·luminats" (Barcelona)
A qui no agradaria fer unes passes de ball amb aquestes criatures resplendents? I és que aquest espectacle us permetrà conèixer uns personatges fets de llum, creats amb un disseny senzill, però cent per cent del nostre temps. Seguiu-los i balleu amb ells, que són els reis de la pista. Si els acompanyeu en la seva passejada pel recinte, segur que no els perdreu de vista ni un moment: només cal que... seguiu la llum!

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 24/09/2020 to 27/09/2020.

Phone number

Tel.:
010

Share this content