"Mercè 2020" : Espectacles "Ocaña, Reina de Las Ramblas" i "Il·luminats" , dins del "MAC Festival"

Back


ESCENARI ZOOLOGIA

Presentador: Txema Segura
L´actor Txema Segura treballa des del 2004 amb La Paparra, una companyia de teatre especialitzada en teatre de carrer, i sabrà com fer-vos passar una bona estona. El trobareu a la vora de l´Espai Zoologia del parc de la Ciutadella, on us presentarà els espectacles programats en aquest escenari.

Joan Vázquez i Marc Sambola: "Ocaña, Reina de las Ramblas" (Barcelona)
L´actor i cantant Joan Vázquez i la guitarra del director musical Marc Sambola reten homenatge teatral i musical a José Pérez Ocaña, tota una figura de la Barcelona dels anys setanta que en aquest muntatge ens presentaran a ritme de copla. A "Ocaña, Reina de las Ramblas", les paraules en primera persona del carismàtic artista es combinen amb la interpretació de clàssics del gènere que tant li agradaven, amb títols com ara "Tatuaje", "Ojos verdes", "Y sin embargo te quiero" o "La niña de fuego". Un espectacle imprescindible, amb una dramatúrgia, exquisida i punyent, firmada per Marc Rosich.

Roseland Musical: "Il·luminats" (Barcelona)
A qui no agradaria fer unes passes de ball amb aquestes criatures resplendents? I és que aquest espectacle us permetrà conèixer uns personatges fets de llum, creats amb un disseny senzill, però cent per cent del nostre temps. Seguiu-los i balleu amb ells, que són els reis de la pista. Si els acompanyeu en la seva passejada pel recinte, segur que no els perdreu de vista ni un moment: només cal que... seguiu la llum!

Traductor de google :

Parc de la Ciutadella

Address:
Pg Picasso, 21
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc de la Ciutadella.
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Where
Parc de la Ciutadella
When
From 24/09/2020 to 27/09/2020.

Phone number

Tel.:
010

Share this content