Parc del Turó de la Peira

Pg Fabra i Puig, 396
Parc del Turó de la Peira

Sigueu benvinguts i benvingudes a la companyia aèria de Pallassos Sense Fronteres, que us portarà volant a sis destinacions del món en les quals, ja us ho diem, us petareu de riure. Se n’encarrega un conjunt d’artistes i companyies tan divertit com solidari.

Diversos emplaçaments del món afectats per guerres o catàstrofes naturals, en els quals Pallassos Sense Fronteres ha estat o encara està present donen nom a les destinacions en els quals us esperen una pila d’artistes amb una habilitat especial per fer-vos riure. Seguiu les rutes assenyalades (Pròxim Orient, Etiòpia, República Democràtica del Congo, Colòmbia, Balcans i Burkina Faso) i podreu recórrer escenaris diversos en un viatge que comença a la zona de check in d’un suposat aeroport, continua en una zona d’embarcaments, us porta a recórrer el parc, us proposa un gran espectacle de circ i us condueix cap a la sortida... sense que deixin de passar coses en cap moment!

Els espais Etiòpia i Pròxim Orient són totalment accessibles, però, a causa de les dificultats que genera l’orografia del parc, situat en un turó, la resta dels escenaris (R.D. Congo, Colòmbia, Balcans i Burkina Faso) no són accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Pg Fabra i Puig, 396

  Nou Barris

  el Turó de la Peira

  08031 Barcelona

  L5 (Vilapiscina)
  122, 185, H27, V27
  Pg. Vall d'Hebrón, 168

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí