Barcelona Cultura
Skip to main content

Membre del Comitè Executiu


Amadeu Carbó i Martorell

Amadeu Carbó i Martorell (Barcelona, 1970)

Educador social (Barcelona, 1970), folklorista i escriptor. Amb estudis d’Història de l’Art. Dinamitzador i gestor cultural així com activista en el món festiu des de diversos àmbits. Articulista per diverses publicacions, també és autor/coautor de diversos llibres de temàtica relacionada amb festes i tradicions, així com ponències per a congressos, alguns internacionals, relacionats amb temes festius. Ha exercit la docència en postgraus, campus d’estiu especialitzats, seminaris etc.

Ha participat en exposicions, espectacles i esdeveniments en tasques diverses, que van de la recerca, al guió i a la direcció. Ha estat membre del consell de redacció de la revista Gegants, Coordinador de l’Any Amades 2009 i membre del Consell de Cultura Popular i Tradicional del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualment és codirector del programa Fes ta Festa abans a Radio 4 ara a www.festafesta.net, membre de l’Associació Cultural Joan Amades, membre del consell de redacció del Calendari de l’Ermita de los Pirineus i membre de la Comissió de seguiment del protocol festiu de la Ciutat de Barcelona.