Anar al contingut principal
Barcelona cultura

17è Premi Quim Masó

17è Premi Quim Masó

Nova edició d'un guardó pensat per oferir suport a la producció teatral que enguany té la col·laboració del Grec.

L’actor, director i productor teatral Quim Masó fundador del Talleret de Salt, el Grup Proscenium, la Llibreria 22 i la productora gironina Bitò dona nom a una iniciativa anual que vol impulsar projectes professionals d'escenificació. S'atorga als muntatges de text en llengua catalana més creatius i de més qualitat entre les propostes presentades. Des de l'any 2019, el premi es convoca des de la Fundació La Ciutat Invisible, dedicada la promoció de la cultura en general i a les arts escèniques en particular. Prèviament ha reconegut projectes de companyies com La Calòrica i autors com Lluïsa Cunillé, Josep Maria Miró i Albert Arribas, entre d’altres.

El Grec Festival de Barcelona recupera aquesta col·laboració històrica de la Fundació La Ciutat Invisible amb el premi, amb el qual ja havia participat en etapes anteriors. El pròxim dijous 1 de juny, s’obrirà la convocatòria de la nova edició, dirigida a productores i companyies. S’hi poden presentar projectes d’escenificació de textos originals que no hagin estat estrenats, ja estiguin escrits originalment en llengua catalana o es tracti de traduccions o adaptacions de textos escrits en una altra llengua. Les companyies i les productores que s’hi vulguin presentar tenen temps fins al 30 de juny del 2023.

Un jurat integrat per professionals del món de les arts escèniques triarà entre els projectes d'escenificació presentats, obres no estrenades que, si són premiades, rebran una dotació econòmica per a la producció i la funció d’estrena i es podran veure al Grec i a Temporada Alta 2024.

Més informació:
ciutatinvisible.org

Compra d'entrades