Anar al contingut principal
Barcelona cultura

El Grec a la Xirgu

A la plaça de Margarida Xirgu hi trobareu espectacles per a públics de tota mena (i de franc), propostes pensades per als més menut i menudes i un espai amable on seure una estona.

La plaça, centre neuràlgic del Grec Festival, té preparades propostes gratuïtes per a tots els públics. Apunteu:

Públic menut

Una instal·lació sonora amb els versos com a protagonistes, un viatge tecnoespiritual, un joc per descobrir què ens diuen els contes... Tot ho podreu experimentar en les propostes per a la canalla de la plaça major del festival.

Versos que anidan 
Baychimo Teatro 
5, 6, 12 i 13 de juliol a les 18.30 h
I si resulta que un vers ha fet un niu en un arbre de la plaça? Aquí en coneixereu uns quants que han abandonat la pàgina del llibre on vivien.

Accions Humanes No Identificades
Hermanas Picohueso
5, 6, 12 i 13 de juliol a les 18.30 h
Aquesta companyia catalanobalear us proposa desprogramar-vos i desintoxicar-vos de tanta tecnologia. Una activitat participativa de les que fan pensar.

Jocs de fades
Tombs Creatius
19 i 20 de juliol a les 18.30 h
Juguem un conte? Vet aquí una activitat on us ho proposen.

Per a tothom

Ballarines consagrades que busquen qui les faci caure, nous valors de la dansa que aviat coneixerà tothom, música, abraçades gratuïtes i jocs de mirades... Tot això, i algunes coses més, a la plaça de Margarida Xirgu.

Sol Picó
El combat del segle
28 i 29 de juny a les 19.00 h
Qui aconseguirà fer caure la Sol Picó? Una altra ballarina? Un actor? Un saxofonista? Una pianista?

La Corcoles
Carena
4, 5 i 6 de juliol a les 21.30 h
Circ, dansa i teatre de carrer en els espectacles d’una intèrpret que hauríeu de venir a descobrir si encara no la coneixeu.

Les aventures extraordinàries de la Fiona Pereshtròikovitx
Col•lectiu Pedant a Missa i Repicant
11 de juliol a les 21.30 h
En aquest any olímpic, un jove col·lectiu escènic us explica les aventures d’una atleta a la Barcelona del 1992.

Love for free
Sergi Estebanell
12 i 13 de juliol a les 19.00 h
Això és una acció artística i un experiment sociològic que us farà reflexionar sobre el concepte de l’amor i les relacions humanes.

Opia
Ferran Orobitg
19 i 20 de juliol a les 19.00 h i a les 20.30 h
Obriu bé els ulls que aquest artista us proposa una experiència que farà augmentar el flux de mirades que es troben en l’espai públic. Mireu, mireu. 

Per a qui tingui gana i set... o estigui cansat/ada

Ja ho veureu: la plaça de Margarida Xirgu té una vida molt activa des del matí fins a la nit. En són responsables, en part, els equipaments escènics que l’envolten i que, aquests dies de festival, estan plens de públic que gaudeix de la programació del Grec 2024. Com tothom que passa per aquesta plaça aquests dies, potser teniu set i gana i busqueu un lloc tranquil per prendre alguna cosa i comentar els espectacles que acabeu de veure o que veureu en poca estona. Ho podeu fer a la terrassa de La Soleà, el bar del Mercat de les Flors que reparteix les taules al voltant de l’edifici, o a la terrassa del Teatre Lliure, que està al costat. Asseieu-vos-hi i contempleu des d’allà una plaça... que és tot un espectacle.
 

Compra d'entrades