Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Riiiing! co-productions

Riiiing! co-productions

Del torneig a l’escenari. Un dels muntatges que van participar en la primera edició del concurs de musicals “RIIIING! Els musicals que truquen a la porta”, presentat durant el Grec 2023 Festival de Barcelona per la productora El Terrat i el Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), arriba enguany al Teatre Condal.

És Artemis, un musical de Mireia Morera que va ser premiat amb el reconeixement de Millor Lletra de Cançó dins les primeres jornades del “RIIIING! Els musicals que truquen a la porta” i que en aquesta edició del Grec podrem veure al Teatre Condal.

Un jurat format per cinc professionals del sector teatral i pel públic va triar la Millor Proposta d’Espectacle, la Millor Composició Musical, la Millor Lletra de Cançó i un Reconeixement Especial del Públic, que es triava per votació popular.

Marc de la Varga, per la seva part, presenta la història d'un músic en un barri de l'extrarradi barceloní a Em dic Josep. L'espectacle va ser un dels finalistes premiats en el concurs de musicals RIIIING!

Image: 
Compra d'entrades