Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Artemis

Mireia Morera

Teatre Condal   10/07 - 24/07

Un monòleg musical com no l'has vist mai escrit, composat i interpretat per una sola actriu en escena amb música en directe.

La ciència-ficció és el refugi de la Diana per combatre les amenaces del planeta Terra. El seu pare va desaparèixer quan ella era petita, la seva mare cada cop és més lluny i ella sent un buit existencial que només pot omplir amb el cinema, la seva gran passió. El seu somni de convertir-se en guionista traspassarà els límits de la realitat i descobrirà que mentir —mitjançant l’enginy, la perspicàcia i l’humor que la caracteritzen— la farà aconseguir l’amor que tant necessita.

Una història divertida, singular i commovedora sobre la complexitat de les relacions familiars, sobre la recerca d’un mateix per trobar un lloc en el món i sobre assumir la responsabilitat que comporta entrar a la vida adulta.

L’obra neix de la necessitat artística d’explorar el discurs com a creadora de Mireia Morera, una dramaturga, compositora i intèrpret jove que utilitza estètiques i temàtiques diferents i fa servir disciplines escèniques i plàstiques múltiples, sovint amb humor i sempre projectant una mirada crítica sobre el sistema.

Una producció de la Companyia Gèminis.

Amb el suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona, i l’INAEM (Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música) del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya.

Amb el finançament de la Unió Europea, Fons Next Generation, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Govern d’Espanya) i Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).

Una coproducció del Grec 2024 Festival Barcelona i la Cia Geminis, Mediterránea

Espectacle guanyador del premi 'Millor Lletra de Cançó' al concurs RIIING. Els musicals que truquen a la porta impulsat per El Terrat i el Grec Festival de Barcelona. 

 

Fitxa artística

Autoria, dramatúrgia i composició: Mireia Morera Direcció: Pol Sanuy Intèrpret: Mireia MoreraEscenografia i vestuari: Joana Martí Il·luminació: Reimon Monchi Espai sonor: Marc Urrutia Moviment:Pol Roselló 

Cap de producció: Daria Nicolau Ajudant de producció: Júlia Guimerà Assessorament artístic: Jumon Erra Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé Tècnics del teatre: Aleix Arbonès i Víctor Bartolomé Màrqueting i comunicació: Focus Reportatge fotogràfic: Anaïs Loran Disseny d’imatge: Laia Nogueras Disseny gràfic: Mireia Sintes Aplicacions gràfiques: Santi&Kco Teaser i videoclip: Marta Mojal i Laia Gil Caracterització promo: Sara Rodríguez Agraïments: Abril Elies, Agustí Morera, Carles Roca, Carlos Latre, Daniel Anglès, Escola Aules · Arts Escèniques, Ferran Conangla, Felipe Montecinos, Helena Cortés, Institut Jaume Viladoms, Joel Pardell, Lara Alemany, Laura Rincón, Lluïsos d'Horta, Martí Boixader, Pepeú Guardiola, RIIING Els Musicals que truquen a la porta i SUS 4 Distribució: Mediterránea

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre Música

Dates i horaris Del 10 al 24 de juliol Horaris: Dimecres, a les 20.00 h

Espai Teatre Condal

Duració 80 min

Llengua Català

Preus 23 €

Altres criteris Coproduccions Riing

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades