Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Les mans

Llàtzer Garcia

La Villarroel   14/07 - 04/08

Aquesta és una història d’amor imperfecta que exposa una difícil pregunta: posaries en joc la teva vida sentimental per salvar el teu projecte somiat?

La Paula i l’Isaac viuen apartats en una casa enmig de boscos i muntanyes. Ella està a punt de rodar la seva primera pel·lícula, que serà protagonitzada pel seu company, que tornarà així al cinema després d’haver estat retirat temporalment de l’ofici per problemes de salut mental.  La producció ja comença a caminar i la parella ho viu amb una barreja d’entusiasme i vertigen.  Però els primers dies d’assajos previs a la filmació, es fa evident el que la Paula, secretament, intuïa: l’Isaac no pot participar en la pel·lícula perquè és un perill tant per a ell mateix com per al conjunt del rodatge. El seu paper, basat en la seva persona i la seva difícil experiència, l’haurà de fer un altre actor.

Llàtzer Garcia, un dels autors que van marcar el Grec 2022 amb Al final, les visions, final de la seva residència a la Sala Beckett la temporada 2021-2022, torna al festival amb una proposta sobre els límits de l’amor. L’autor ja havia firmat anteriorment, com a autor i director, muntatges com Els nens desagraïts (2017) o Els somnàmbuls (2019). Dirigeix la funció Sílvia Munt, que ja va dirigir Dubte, de John Patrick Shanley, al Grec 2012 i El preu, d’Arthur Miller, al Grec 2016 i 2017, o Casa de nines: 20 anys després, de Lucas Hnath, que es va veure al Grec 2019.

Una coproducció de Bitò i el Grec 2024 Festival de Barcelona.

Amb el suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona, i l’INAEM (Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música) del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya. 

Amb el finançament de la Unió Europea, Fons Next Generation, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Govern d’Espanya) i Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).

Funció accessible el dia 27 de juliol.

Fitxa artística

Text: Llàtzer Garcia. Direcció: Sílvia Munt. Interpretació: Raquel Ferri, Ernest Villegas. Escenografia: Enric Planas. Vestuari: Carlota Ricart. Il·luminació: Ignasi Camprodon. Espai sonor: Orestes Gas. Direcció de producció i comunicació: Bitò. Producció executiva: Andrea Cuevas. Coordinació tècnica: AP7 Projectes Tècnics S.L. Ajudantia de direcció: Tilda Espluga.  Regidoria: Bibiana Guzmán. Cap tècnica del teatre: Marta Pérez. Màrqueting i comunicació: La Villarroel. Aplicacions gràfiques: Santi&Kco. Distribució:  Elena Blanco.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 14 de juliol al 4 d’agost. De dimarts a divendres, a les 20.00 h; dissabtes, a les 17.30 i 20.00 h; diumenges, a les 17.30 h

Espai La Villarroel

Duració 90 min

Llengua Català

Preus 25-29 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades