Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Malamort

Daniela Feixas

Sala Beckett   26/06 - 28/07

Què hi passa, de nit, al bosc? Qui ha mort el gat de la Laura? Aquesta història ens trasllada a un poble de muntanya on acaba d’arribar una agent de policia rural que haurà de resoldre morts d’animals enigmàtiques i fosques desaparicions.

La Judit, una agent rural destinada recentment a un poble d’alta muntanya, rep l’estranya trucada d’un veí, el Ton. L’home ha perdut el gat de la seva filla, la Laura. L’animal va ser un regal del germanastre de la noia, l’Alex, pel seu darrer aniversari i l’home, estranyament afectat pel fet, demana a l’agent que l’ajudi a trobar-lo. Ella s’implicarà en la cerca de l’animal perdut. A poc a poc, anirà descobrint la càrrega de superstició i els fets inconfessables que s’amaguen sota l’aparent quotidianitat dels habitants d’un poble al qual és molt més senzill entrar que aconseguir-ne escapar.

Daniela Feixas és una actriu, guionista, directora de teatre i dramaturga que ha passat en diverses ocasions pel Grec com a autora de drames, comèdies o musicals. L’any 2015 s’hi va veure La tortuga de Califòrnia i el 2023 passat, el musical firmat amb Jumon Erra Un amor particular. Totes són peces amb una teatralitat molt particular que atrauen poderosament l’atenció dels espectadors i espectadores.

Una producció de la Sala Beckett i el Grec 2024 Festival de Barcelona.

A la funció del dia 5 de juliol, hi haurà un servei d'audiodescripció per a persones amb discapacitat visual.

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia: Daniela Feixas. Interpretació: Abril Julien, Josep Julien, Marta Marco i Marc Soler Rull. Escenografia: Anna Tantull. Il·luminació: Sylvia Kuchinow. Vestuari: Bàrbara Glaenzel. So: Judit Farrés. Moviment: Núria Legarda. Fotografia i vídeo promocional: Kiku Piñol. Ajudantia de direcció: Ruben Ametllé
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 26 de juny al 28 de juliol

Espai Sala Beckett

Duració 90 min

Llengua Català

Preus Preu: Entre 11 € i 22 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades