Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Carena

La Corcoles

Plaça de Margarida Xirgu   04/07 - 06/07

El circ, la dansa i el teatre de carrer conflueixen en els espectacles que crea aquesta intèrpret, tota una sorpresa que, si encara no coneixeu, hauríeu de venir a descobrir.

Es diu Mariona Moya, però segurament sentireu a parlar sobre aquesta artista multidisciplinària que és especialista en equilibris sobre cable tens com La Corcoles. Amb el nom de la seva companyia, aquest 2024 ha guanyat un dels premis Zirkòlika per H, i el premi al millor espectacle de carrer ex aequo a la fira FETEN 2024, per aquest espectacle creat l’any 2023 i en el qual explotava nous camins expressius tot combinant el risc i la poesia, l’equilibrisme i la dansa, el teatre i el moviment. Ara, fruit d’aquestes mateixes inquietuds, l’artista presenta Carena, una peça trencadora, cent per cent del nostre temps, que mira d’arribar al públic d’una manera profunda i de commoure’l durant un viatge tan visual com reflexiu. La tècnica més exquisida es combina aquí amb una plasticitat de gran bellesa en presentar-nos un duel de l’artista amb ella mateixa en el qual es desafia a jugar, a trair-se i a embogir. És un viatge cap al cingle —explica la mateixa Moya— en el qual l’artista “udola, crida i canta des de la carena perquè l’eco del so retorni a ella i la colpegi de nou”.  

Una producció de La Corcoles.

En coproducció amb El Canal Salt Centre d’Arts Escèniques - Ajuntament de Salt, Territori Creatiu FiraTàrrega i Esbaiola’t.
 

Fitxa artística

Creació / idea original: Mariona Moya - La Corcoles. Interpretació: Mariona Moya. Acompanyament en la creació, escriptura i mirada externa: Sergi Ots. Acompanyament coreogràfic: Olga Cobos. Acompanyament en disseny de l’escenografia: Isaac Lucas. Tècnic/a d’instal·lació: Isaac Lucas. Construcció de l’estructura de circ: José Manuel Pérez Fenoy. Construcció de l’utillatge: Hèlios d’Armengol, El Ferrer de Bellas Arts. Vestuari: La Corcoles, Carme Puigdevall. Creació de la banda sonora: Zinkman i Albert Dondarza. Fotografia/imatge: Julià Rocha - Aperture Audiovisuals, Alex Griffin. Agraïments: Cia. Estampades, Olivier Roustan - Cie. La Coupole, Cia. Vöel, Col·lectiu de Professionals de Circ de Girona - CPCG, Festival ONADAnce Palamós, Roger Compte
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Circ

Dates i horaris dijous 4/7 - 21:30 H divendres 5/7 - 21:30 H dissabte 6/7 - 21:30 H

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Duració 45 min

Preus Entrada lliure

Altres criteris Grec en xarxa

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades