Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Kae Tempest i CLARAGUILAR

Paral·lel 62   05/07

Vetllada doble: la veu britànica més personal de l’spoken word, de la poesia, de la música i del teatre, i una compositora i artista escènica d’avantguarda amb base a Barcelona. Hi ha qui centra el seu talent en una única disciplina i qui el deixa estendre per les arts més diverses. KAE TEMPEST i CLARAGUILAR pertanyen, sense cap dubte, a aquest segon grup. Una nit que farà saltar espurnes.

Per una banda, Tempest pujarà a l’escenari com una de les veus més conegudes i respectades de l’escena de l’spoken word en anglès, una veu que ressona també a través de la seva poesia innovadora i obres de teatre i narrativa. El seu lligam amb el món de l’escena inclou haver treballat amb la Royal Shakespeare Company i la publicació de diverses peces teatrals, alguna de les quals li ha valgut premis al Festival d’Edimburg. L’any 2022 va editar l’últim àlbum fins avui, The Line Is a Curve, i posteriorment ha editat senzills com Nice IdeaLove Harder o Geronimo blues.

Per l’altra, obrirà la nit CLARAGUILAR, projecte musical de Clara Aguilar Falguera, compositora i artista escènica que ha treballat amb col·lectius de dansa i moviment i coreògrafs com Marcos Morau, Lisi Estarás, Marta Pazos o Hotel Escènic. És membre del VV.AA. Collective i, com a CLARAGUILAR crea una música electrònica formada per melodies inquietants, samplers orquestrals i sintetitzadors. Després de Sounds of an imaginated Arca, un concert immersiu (2022) sobre híbrids i noves espècies ambientat en un escenari postapocalíptic, aquest 2024 ha editat Figura, el nou disc que ja va avançar en directe al Sonar 2023 i que desplegarà sobre l’escenari del Paral·lel 62.

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona i Univers Paral·lel. 
 

Fitxa artística

Interpretació: KAE TEMPEST, CLARAGUILAR Producció: Paral·lel 62 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris divendres 5/7 - 21:00 H

Espai Paral·lel 62

Llengua -

Preus 20-25 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades