Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Love for free

Plaça de Margarida Xirgu   12/07 - 13/07

Això és una acció artística i un experiment sociològic que us farà reflexionar sobre el concepte de l’amor i les relacions humanes.

De la distància social, de l’individualisme, de la solitud, de la incapacitat de relacionar-nos: de totes aquestes coses ens parla aquesta proposta que ens recorda que som éssers socials, que necessitem el contacte amb altres persones. En definitiva: ens fa falta mirar-nos, tocar-nos, acostar-nos, sentir-nos, abraçar-nos i besar-nos més. En una societat narcisista, individualista i amb una alta desconnexió emocional, és essencial buscar noves maneres de relacionar-nos que ens acostin, ens connectin i ens permetin qüestionar-nos quina és la manera de tractar-nos entre coneguts i desconeguts. Potser cal connectar de nou amb nosaltres mateixos i amb les nostres emocions per poder ser més empàtics amb els altres i amb el nostre entorn. Aquest projecte és una oda a l’amor com a possible solució per curar i per transformar les nostres pors i buscar noves formes de relació amb un mateix i amb els altres. L’amor esdevé, així, un acte artístic revolucionari que arriba a escena a través d’un art transformador. Love for free és una peça multicultural, de cohesió social, de diversitat i d’inclusió, en la qual les persones participants prendran part d’una acció comunitària.

És una proposta imaginada per Sergi Estebanell, un artista que treballa en la disciplina del teatre de carrer i que ja ha passat pel Grec amb espectacles com Call me “Maria”, amb Adrián Schvarzstein i la companyia Xirriquiteula, vista l’any 2011. Autor de propostes de teatre experiencial, Estebanell també és creador de projectes artístics que busquen la transformació social mitjançant l’art.

Una producció d’Acts of Liberation.

En coproducció amb FiraTàrrega, Cal Gras, Le Cratère - Scène Nationale d’Ales, L’Usine - Centre national des arts de la rue et de l’espace public, Festival Escena Poblenou, Ajuntament de Sant Hipòlit, Ajuntament d’Argentona.

Amb el suport de MAC Festival (Mercè Arts de Carrer), Nau Ivanow, Fundació Carulla, Institut Ramon Llull, L’Estruch, PATEA i INAEM.
 

Fitxa artística

Direcció: Sergi Estebanell. Autoria: Rosita Luz Calvi, Sergi Estebanell. Creació visual: Quim Moya. Interpretació: Rosita Luz Calvi, Sergi Estebanell, Quim Moya. Escenografia: Tony Murchland. Tècnic/a audiovisual: Pep Pujol. Espai sonor: Cristian Estrella. Vídeo: Lluís de Sola. Fotografia: Natalya Lucía. Assessorament creatiu: Josep Cosials, Arantza López, Octavi Royo. Assessorament social-terapèutic: Josep Vila, Toni Aguilar
 

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris divendres 12/7 - 21:30 H dissabte 13/7 - 21:30 H

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Duració 50 min

Llengua Català i castellà

Preus Activitat gratuïta

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades