Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Nous llenguatges de l’Univers Sílvia Pérez Cruz

Circular. Univers Sílvia Pérez Cruz

Jamboree   04/07 - 04/07

Amb llenguatges musicals molt personals i amants del risc: així són els músics que mostren el seu talent en aquest concert, uns artistes emergents seleccionats per Sílvia Pérez Cruz.

L’artista ha triat uns músics i músiques que aposten per nous llenguatges molt personals, artistes que juguen amb el risc i l’exploració de nous conceptes i de racons encara no explorats. En aquesta sessió podrem gaudir de tres propostes originals, imaginatives i sempre imprevisibles. Una és la del pianista, compositor, cantant i improvisador Bru Ferri, un artista multidisciplinari que també treballa en les arts escèniques i audiovisuals i que forma part de l’equip del conegut centre cultural berguedà Konvent Puntzero. Canciones de camastro y cuna (2023) és l’últim disc que ha editat. Amb ell, Marta Garrett, una vocalista de jazz nascuda a Lisboa. Ha estudiat i s’ha format en ciutats que van des d’Amsterdam i Copenhaguen a Tòquio i ara està instal·lada a Barcelona, on va presentar un disc, Un a un, que recull deu anys d’experiències viatjant pel món, amb temes com una reinterpretació de l’Abril 74 de Lluís Llach.  Completa la nit Juan Pastor, contrabaix barceloní que potser heu sentit al Festival Jazz Terrassa o en algun prestigiós escenari jazzístic de Barcelona i més enllà. 

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona. 
 

Fitxa artística

Interpretació musical: Bru Ferri, Marta Garrett, Juan Pastor Direcció artística: Sílvia Pérez Cruz Coordinació: Albert Puig
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 4/7 - 19:00 H dijous 4/7 - 21:00 H

Espai Jamboree

Llengua -

Preus 20 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades