Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Noves veus de l’Univers Sílvia Pérez Cruz

Circular. Univers Sílvia Pérez Cruz

Jamboree   05/07 - 05/07

Una vocalista jove, una cantant i multiinstrumentista amb les arrels a les Canàries i una intèrpret procedent de l’Argentina en una nova sessió d’un cicle d’artistes emergents seleccionats per Sílvia Pérez Cruz.

Sílvia Pérez Cruz ens presenta joves i noves veus del panorama català que han format part del seu cor habitual en els darrers espectacles. En aquesta ocasió, escoltarem noves i joves veus amb un futur molt prometedor, capaces de capbussar-se en una gran diversitat d’estils i gèneres. Entre aquestes veus, la de Leyre Estruch, una artista jove amb més talent que anys que es mou amb la màxima facilitat entre estàndards de jazz, sons brasilers o boleros, a banda d’altres sons que interpreta amb enorme naturalitat, tota la frescor i un gran gust.

Amb ella descobrirem una altra veu que combina aquest talent amb la interpretació d’instruments diversos. És Julia Rodríguez, una artista nascuda a les illes Canàries que basa el seu repertori en els sons tradicionals de la seva terra i en el folklore sud-americà, però que també interpreta cançons d’autor i composicions pròpies. Completa la llista d’artistes programats Carmen Aciar, argentina resident a Barcelona autora d’Historias mías, un disc que va enregistrar amb Horacio Fumero al contrabaix, entre altres músics. Els seus temes parlen de la nostàlgia, però també de la cara alegre de la migració. El folk argentí ha deixat una empremta notable en els seus temes.

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona.
 

Fitxa artística

Cantants: Leyre Estruch, Julia Rodríguez, Carmen Aciar Direcció artística: Sílvia Pérez Cruz Coordinació: Albert Puig
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris divendres 5/7 - 19:00 H divendres 5/7 - 21:00 H

Espai Jamboree

Llengua -

Preus 20 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades