Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Pep Moliner & Cia. Musicalmente

Deliciós fiscorn. Concert per a nadons (de 0 a 14 mesos)

Palau de la Música Catalana   30/06 - 30/06

Si teniu un nadó, aquesta invitació a obrir les orelles s’hi adreça directament. Porteu-lo i hi compartireu, juntament amb els i les intèrprets, una experiència musical i de contemplació. Una producció pròpia del Palau que és estrena mundial.

Potser ja heu vist actuar algun cop al Palau la companyia Musicalmente, que ha presentat en aquest escenari projectes propis en ocasions diverses. Ara, però, estrenen un muntatge liderat pel Servei Educatiu del Palau de la Música Catalana en el qual la gran protagonista és la música popular d’arrel tradicional catalana. És una proposta participativa i de molta proximitat escènica i que descobrirà als i a les assistents el so envellutat del fiscorn, un instrument emblemàtic de la tradició musical catalana que, en aquest espectacle, toca Pep Moliner. Moliner és un instrumentista de fiscorn, trombó i tuba, professor titular de fiscorn a l’ESMUC i intèrpret de fiscorn a la Cobla Sant Jordi. En l’actuació del Palau el veureu tocant el trombó de vares i el fiscorn. La proposta que s’estrenarà al Palau és fruit d’una residència artística que Moliner va fer el gener passat a Portugal i que acaba amb l’estrena d’aquest muntatge al Palau de la Música Catalana.

La companyia portuguesa Musicalmente, creada i liderada pel professor i musicòleg Paulo Lameiro, s’ha convertit en una de les grans referències europees en les arts vives per a la primera infància, amb uns concerts que s’adrecen a nens i nenes de fins a tres anys i en els quals parteix dels referents clàssics, però també s’endinsa en terrenys del jazz, el folk i, fins i tot, la música electrònica. Amb un respecte absolut pel seu públic, aquests artistes han convertit els més petits en el centre de la seva proposta musical, però també els pares i mares, els avis i àvies, els germans i germanes o els tiets i tietes que els acompanyen. La companyia va néixer l’any 1998 i amb la seva proposta per a públics menuts ha recorregut els grans teatres i el circuit de festivals (de Madrid a Macau). L’últim cop que va passar pel Palau de la Música va ser l’any 2021.

Una producció de la Cia. Musicalmente.
 

Fitxa artística

Direcció: Paulo Lameiro. Interpretació musical: Paulo Lameiro (veu), Alberto Roque (saxo baríton), Paulo Bernardino (clarinet), Pedro Santos (acordió), Isabel Catarino (soprano), Pep Moliner (trombó de vares i fiscorn). Interpretació de dansa: Inesa Markava

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris diumenge 30/6 - 11:00 H diumenge 30/6 - 12:30 H

Espai Palau de la Música Catalana

Duració 45 min

Llengua -

Preus 9 € (nadons) 18 € (adults)

Altres de 0 a 14 mesos

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades