Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Pequeño cúmulo de abismos

Cris Blanco

Centre de les Arts Lliures - Centre de les Arts Lliures   04/07 - 07/07

Física quàntica, micromons imaginaris i un homenatge a aquelles fantasies que, en un moment o altre, li han salvat la vida a tothom. Una coproducció del Grec i el Centro Dramático Nacional que ha passat amb gran èxit pels escenaris de Madrid.

Què passa si col·loques un forat negre en un teatre? Cris Blanco us parla de forats de cuc i viatges en el temps, però també de lluita de classes, d’una infantesa viscuda en barris perifèrics i de la beneïda fantasia que tants cops ens ha permès escapar-nos d’una realitat insuportable. 

Pequeño cúmulo de abismos ret homenatge a la imaginació que ens va salvar en la infància recreant la història d’un seguit de personatges que es troben en un espai (potser un teatre?) on localitzen un petit abisme. Conté totes les realitats possibles, vistes des de tots els angles possibles i s’estén des dels mons infinitesimals fins al macrocosmos inabastable. Però ella només volia fer una obra autobiogràfica. Teniu una cita amb Cris Blanco.

L’artista va néixer a Madrid, però ha viscut molts anys a Barcelona i, des del 2003, fa les seves pròpies peces escèniques i treballa com a intèrpret en dansa, teatre i cinema. Ha treballat en escena amb Cuqui i María Jerez, Amaia Urra, Juan Domínguez i Xavier Leroy, i en cinema amb Roser Aguilar i Icíar Bollaín, entre altres. L’heu vista en espectacles com cUADRADO_fLECHA_pERSONA qUE cORRE (2004), ciencia_ficción (2010), El Agitador Vórtex (2014; es va veure al Grec 2017), Bad Translation (2016), Pelucas en la niebla (2018), Lo mínimo y lo pequeño (2019, amb Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol) o Grandissima illusione, coproduïda pel Grec 2023. Les creacions que firma s’han vist en escenaris i festivals europeus, americans i asiàtics.

Una producció de Cris Blanco, el Centro Dramático Nacional i el Grec 2024 Festival de Barcelona.
 

Fitxa artística

Direcció: Cris Blanco. Interpretació: Cris Blanco, Rocío Bello, Oihana Altube e Iñigo Rodríguez-Claro. Dramatúrgia: Cris Blanco, Rocío Bello, Anto Rodríguez, Óscar Bueno. Ajudantia de direcció i realització de vídeo: Marta Orozco. Escenografia: Pablo Chaves. Disseny de la il·luminació: Miguel Ruz Velasco. Disseny del so: Carlos Parra. Vestuari: Jorge Dutor
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris dijous 4/7 - 20:00 H divendres 5/7 - 20:00 H dissabte 6/7 - 20:00 H diumenge 7/7 - 18:00 H

Espai Centre de les Arts Lliures

Duració 80 min

Llengua Castellà amb sobretitulació en anglès Català amb sobretítols en anglès

Preus 20 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades