Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Tumbalafusta

La Ruta 40 / Xavier Bobés / Pau Matas

Teatre Lliure Montjuïc - Espai Lliure   06/07 - 07/07

Entrades exhaurides
Aquesta proposta de teatre familiar que es veu per primera vegada al Grec Festival de Barcelona aplega una companyia innovadora i dos creadors escènics excepcionals.

La Ruta 40, una companyia independent que ha creat una dotzena llarga d’espectacles des que va néixer l’any 2011 i que ha treballat sovint amb altres directors, intèrprets i creadors, proposa a dos artistes una col·laboració adreçada al públic més jove i que combina el teatre de text, el teatre d’objectes i la música. La fusta és l’element principal d’aquesta proposta, en la qual dos parells de mans mouen peces per l’espai i fan aparèixer paisatges, històries, jocs, preguntes, imatges, números, paraules... En aquest viatge imaginari, intèrprets i espectadors compartiran preguntes sobre com funciona el món que els envolta, acompanyant el constant procés de descoberta que és fer-nos grans.

L’espectacle és una creació conjunta de la companyia La Ruta 40, un col·lectiu escènic que tant treballa amb obres de text com afronta projectes de creació i que integren Alberto Díaz, Maria G. Rovelló, Albert Prat i Sergi Torrecilla. Amb ells hi ha Pau Matas Nogué, un dramaturg que ha escrit peces com Travy, a més de treballar amb el so i la música. Com a apassionat de la poètica dels objectes, hi serà un Xavier Bobés que és un vell amic del festival i que en l’edició d’enguany recupera propostes antigues mentre ens mostra el seu treball més actual.

Una coproducció de La Ruta 40, el Grec 2024 Festival de Barcelona i el Teatre de Lloret.

Espectacle per a públic a partir de 5 anys.

El muntatge es representa en el context del cicle que el Grec 2024 Festival de Barcelona dedica al creador Xavier Bobés.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Espectacle guanyador de la Beca Mans 2024 de Viu el Teatre.
 

Fitxa artística

Creació i dramatúrgia: Xavier Bobés, Pau Matas, La Ruta 40. Direcció: Xavier Bobés, Pau Matas. Interpretació: Alberto Díaz, Sergi Torrecilla. Música: Pau Matas. Construcció d’elements escenogràfics: Pep Aymerich. Disseny d’il·luminació: Conchita Pons, Conrado Parodi. Cap de producció: Maria G. Rovelló. Assessorament pedagògic: Laura Tamayo. Comunicació: Marta Fernández. Fotografia: Juanjo Marín. Agraïments: Nau Ivanow, Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat, Factoria SI, Col·legi de Teatre de Barcelona.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris dissabte 6/7 - 18:30 H diumenge 7/7 - 18:30 H

Espai Teatre Lliure Montjuïc

Duració 60 min

Llengua Català

Preus 12 €

Altres criteris Cicle Xavier Bobés

Altres Espectacle per a públic a partir de 5 anys.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades