Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Notícies

Aquest Nadal, regala nits d’estiu amb el Grec!

dl. 11/12/2023 | 12:15 H

Aquest Nadal posem a la teva disposició vals d’entrades per viure el Grec Festival de Barcelona 2024, un regal amb què encertaràs segur, per a tu o per als qui estimes.

Regalaràs l’experiència de gaudir d’una o de diverses nits d’estiu, amb espectacles de teatre, dansa, circ, música o escena híbrida. 

Tens dues opcions: adquirir vals de dues entrades per 30 € o de quatre entrades per 60 €, que es podran bescanviar entre una gran selecció espectacles del festival que es podran veure al Teatre Grec, al Mercat de les Flors o al Teatre Lliure, entre d’altres.

A més, podràs assistir a una trobada amb el director del festival, en Cesc Casadesús, en la qual presentarà la programació i els espectacles imperdibles de l’edició d’enguany.

Aquests vals regal tenen el privilegi d’un període de venda exclusiu per escollir les millors localitats amb preferència abans de la sortida oficial a la venda de les entrades del Grec.

En aquesta promoció no s'inclouen els espectacles de Grec Ciutat, la venda dels quals es gestiona a cada sala, i aquells que tinguin un preu d'entrada de més de 30 € poden tenir un suplement.

Adquireix els vals regal aquí: 

https://festivalgrec.koobin.cat/

Promoció limitada fins al 7 de gener o fins que se n’exhaureixin les existències. 

Aquest Nadal regala Grec i nits d’estiu, segur que l’encertaràs!

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades