Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Notícies

El Grec Festival celebra l'avantguarda artística de diverses coproduccions a Europa

dv. 29/09/2023 | 12:00 H

El Grec Festival de Barcelona continua la seva missió de promoure les produccions artístiques més rellevants del país a nivell europeu, i en aquesta ocasió, presenta juntament amb el Festival Eufònic de les Terres de l’Ebre "VEO UNA VOZ. Escénicos en Europa", una selecció de dotze píndoles audiovisuals d’artistes i companyies que representen l'avantguarda artística del país amb reconeixement internacional, en el marc de la Presidència Espanyola al Consell de la Unió Europea.

Des del teatre d'objectes fins a la dansa, passant pel circ contemporani i l'expressió del cos, així com la reinterpretació del flamenc i la poesia sonora, aquesta edició del Grec Festival ha portat un ventall eclèctic de propostes artístiques que exploren i revitalitzen la tradició i el llegat cultural del territori.

D'aquesta manera, el festival crea connexions entre Amèrica Llatina i Europa, posant de manifest la riquesa i la diversitat de les arts escèniques espanyoles. Aquesta diversitat és inherent a la pulsió artística i creativa que caracteritza el nostre país i es fusiona de manera natural amb altres disciplines contemporànies, projectant la seva diversitat i potencial artístic a través de les arts escèniques.

Entre els destacats col·lectius artístics que formen part a "VEO UNA VOZ. Escénicos en Europa", trobem:

  • Teatre d'Objectes i Experimentació Híbrida: Agrupación Señor Serrano, Azkona-Toloza, Oligor Microscòpia, cabonsanroque i Conde de Torrefiel
  • Música i Dansa: Mercedes Peón, Rocío Molina, Pere Jou i Aurora Bauzà i Alberto Cortés. 
  • Circ i Dansa: Joan Català. 
  • Dramatúrgia i Teatre: Cris Blanco i La Tristura. 

 

Aquests dotze referents de l'escena cultural actual són l'expressió més vibrant i autèntica de la creativitat espanyola. Amb les seves propostes artístiques innovadores, aquests artistes continuen conquerint l'escenari europeu i internacional, posant de manifest la riquesa de les arts escèniques espanyoles.

El Grec Festival de Barcelona està decidit a ser un altaveu per a aquests talents excepcionals i a celebrar la seva contribució a l'escena artística europea. El festival ofereix una oportunitat única per a tots els amants de l'art de descobrir i gaudir d'aquesta gran varietat d'expressions artístiques que, sense dubte, deixarà una empremta indeleble en el cor de Barcelona i d'Europa.

Podeu veure totes les píndoles audiovisuals "VEO UNA VOZ. Escénicos en Europa", al seu canal de YouTube i Xarxes Socials.  

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades