Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Notícies

Humor, música i diversió al Teatre Grec, amb 'For Evita'

dc. 19/07/2023 | 17:00 H

L'obra és una creació del dramaturg Jordi Prat i Coll (Fàtima) i el músic Andreu Gallén que no us hauríeu de perdre si us agrada el bon humor i teniu un esperit iconoclasta. La podeu veure al Teatre Grec, els dies 27 i 28 de juliol.

L'obra, inclosa dins la programació del Grec 2023 Festival de Barcelona, adapta i amplia aquell Requiem for Evita amb el qual el dramaturg i director de Girona va obtenir, l'any 2017, el premi Teatre Barcelona al millor musical. Veniu i sereu partícips d'una cerimònia organitzada en memòria d'un personatge fonamental en els llibres d'història contemporània: una Eva Perón que, sí, potser era l'esposa del president argentí Juan Domingo Perón, però que es va convertir ella mateixa en un mite amb vida pròpia.

Aquí la recordem cada dia al mercat, quan comprem aquella mongeta perona que ella va portar a un país afamat quan va venir a visitar Espanya. I va tenir el bon gust de dir-li al generalísimo i a la seva senyora aquelles coses que no volien sentir i que, en aquella dictadura grisa, no hauria pogut dir impunement ningú, tret d'ella mateixa. I a sobre, li va salvar la vida a la cantant Concha Márquez Piquer, que no és poc.

D'aquí que, ara, un grup de creients o, com es fan dir, de perones, li organitzin una cerimònia. Hi sonaran moltes cançons al·lusives a la inoblidable Evita, però també d'altres que van des d'una versió catalana del No ploris per mi, Argentina, fins una barreja de temes de la gran Raffaella Carrà.

Què tenen per explicar-nos les perones que s'han congregat al Teatre Grec en aquesta màgica nit d'estiu? Ho haureu de veure i escoltar vosaltres mateixos en un espectacle que es defineix com una "Astracanada musical" i que promet diversió de la bona mentre en planteja si l'Evita protagonista va ser un àngel enviat pel cel per socórrer els necessitats o una intel·ligent política populista.

Si voleu arguments per decidir i passar una bona estona, no us perdeu For Evita. Una astracanada musical.

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades