Festes i tradicions als districtes

Fira 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna (...)

Festa major de les Tres Torres

La festa major, que dura tres dies, s'escau el primer cap de setmana de juny. La majoria d’activitats, com ara la festa infantil, el vermut de festa major o el sopar de germanor, es fan a la plaça de Joaquim Pena.
Festa major de la Font de la Guatlla

Festa major de la Font de la Guatlla

El barri fa festa major durant quatre o cinc dies a mitjan juny. S'acaba el dia de Sant Joan i comença el cap de setmana anterior. Hi ha activitats de tota mena destinades a gent de totes les edats i condicions.

Festa major del Besòs i del Maresme

Els barris celebren una festa major de dues setmanes de durada a mitjan juny. El primer cap de setmana, les activitats es concentren a la zona del Besòs i el segon són organitzades pels veïns del Maresme.

Festa major del Bon Pastor

Actualment el Bon Pastor fa festa major a principi de maig, durant una setmana i les entitats del barri hi participen activament organitzant tota mena d’actes.
festa major

Festa major de Porta

La festa major és entre final d’abril i principi de maig, durant dos caps de setmana. Un dels principals punts de la festa és la plaça de Sóller, un gran espai verd situat al centre del barri.
gegants

Festa major de les Corts

Entre els actes més destacats, hi ha el correfoc unitari, el matí de festa major amb el ball de l’Àliga de la ciutat i la diada castellera i l’exhibició de dansa tradicional que es fa al monestir de Pedralbes.