Anar al contingut principal
Barcelona cultura

El Pot Petit amb la Black Music Big Band

Concert familiar

Teatre Grec   20/07

Entrades exhaurides
Música i aventures, en una proposta familiar que us ofereix molt més que cançons. Això és un concert molt animal que aplega dues bandes i posa en escena una vintena de músics. Us estan esperant.

El Pot Petit i la Black Music Big Band s’uneixen per fer vibrar tota la família! A ritme de big band, en Pau i la Jana, les ànimes de la formació El Pot Petit, reben la visita de molts dels seus amics! Això serà una festa molt animal que viureu amb els i les integrants del Pot Petit, la deliciosa Melmelada Band i, a més a més, els músics i músiques de la Black Music Big Band, un projecte de soul i funk nascut a les comarques gironines i que aplega grans talents joves dedicats a la interpretació de la música d’arrels negres! Entre uns i altres tindreu sobre l’escenari una vintena de músics tocant en directe.

El Pot Petit és un col·lectiu musical dedicat a la creació i la producció d’espectacles i propostes per a públic familiar de tota mena. Combinen llenguatges com la musica amb els titelles, el teatre i l’humor. I, amb els personatges que inventen, tant fan una cançó com editen un llibre il·lustrat o en fan un vídeo. I, amb ells, una Black Music Big Band que proporciona als artistes emergents una experiència professional amb la qual donar impuls a la seva carrera.

Espectacle per a tota la família.
Els menors de fins a 2 anys no han de pagar entrada, però no tenen dret a seient.

Tots els concerts d’aquesta gira amb la Black Music Big Band seran accessibles i els oferirem amb servei d’intèrpret de llengua de signes i amb servei de bucle magnètic i de motxilles vibratòries. La reserva d’aquestes localitats i dels bucles i de les motxilles, s’haurà de fer a l’OCCU, abans del dia 5 de juliol, per fer la previsió del material.

Fitxa artística

Interpretació: Helena Bagué Vilà (actriu i cantant; Jana); Siddartha Vargas Martínez (actor, cantant i guitarra; Pau); Pau Oliver Bover (bateria), Jaume Guerra Meneu (baix); Clàudia García-Albea (teclat i violí); Irene Garcés Torrebadella (guitarra); Joni Ripoll Moreno (trombó); Marina Feliu Hernández (trompeta); Marina Congost Nogué (titellaire i veus); Roger Solé, Marçal Coma (saxo tenor); Jan Gómez, Lola Muxach (saxo alt); Adrià Bauzó (saxo baríton) Andreu Molina, Enzo de Grado, Orson Ereza, Eudald Díaz (trombons); Fiona Riudavets, Grau Serramitjana, Ángel Molero, Albert Clapés (trompetes); Nuri Mancebo, Mariona Callís, Isaura Tonietti, Judit Rodríguez, Judith Jacquet, Irina Andrade (veus). Disseny i tècnic de so: Marc Usano Pujol. Disseny i tècnic de llums: Sergi Torns Martínez. Road manager i tècnic d’escenari: Joan Rota Fernández, Sergi Ballana Juvateny. Dramatúrgia i direcció: Helena Bagué Vilà, Siddartha Vargas Martínez, Pau Oliver Bover, Ruth García Ruz. Direcció i composició musical: Dani López Pradas. Vestuari: Carme Puigdevall Plantés. Titelles: Martí Doy. Producció: Gemma Gómez Aiguadé
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dissabte 20/7 - 19:30 H

Espai Teatre Grec

Duració 70 min

Llengua Català

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades