Descobreix Soho House Barcelona

Et convidem a descobrir una de les cases preferides de la comunitat internacional a Barcelona:

Soho House, un club internacional amb diverses seus al món que reuneix persones curioses, emprenedors i professionals de les indústries creatives, situat a la mítica plaça de Medinaceli, amb vistes espectaculars sobre el port de Barcelona i la basílica de la Mercè.

T’oferim una visita guiada vip per descobrir Soho House, seguit d’una xerrada i una activitat de networking, una gran oportunitat per conèixer persones afins als teus interessos personals o incrementar les teves relacions de negocis.

 

PROGRAMA

17:45 h - Recepció d’assistents

18:00 h - Presentació de Soho House per part de Johannes Lutz, responsable d’Afiliació, Soho House

Soho House és un lloc exclusiu per a creatius de tot el món, on pots connectar amb gent inspiradora i col·laborar en projectes. La presentació de Soho House a la sala de cinema, a la planta menys u et donarà una idea clara de tots els avantatges i privilegis que ofereix per als seus socis i sòcies.

18:30 h - "L’impacte emocional de mudar-se a un altre país" amb Yurii Primush

Yurii Primush, director general i propietari de l’empresa "The R&P Group", és un coach i consultor que ha ajudat centenars de persones a adaptar-se a nous entorns i cultures. En aquesta xerrada, compartirà la seva experiència personal i et donarà consells pràctics per superar els desafiaments de mudar-te a un altre país.

19:15 h - Networking drink i visita guiada en “petit comitè” de tots els espais de Soho House

Després de la xerrada, tindràs temps per interactuar amb els altres assistents, intercanviar idees i crear connexions i descobrir cada espai de Soho House.

20:00 h - Final de l’esdeveniment

 

ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA

Oferim 40 entrades gratuïtes per gaudir d’aquesta activitat. Anunciarem com obtenir-les el dilluns 26 de juny i el dimarts 4 de juliol al nostre perfil d’Instagram @welcome_barcelona.

 • Soho House Barcelona
  ||
  Plaça Del Duc de Medinaceli, 4
 • 11/07/2023
  ||
  17:45 - 20:00 h
 • Anglès