Instal·lació d’empreses

A la teva empresa li agradaria expandir-se o establir-se a Barcelona? Necessites ajuda per obrir el teu negoci? Ets un emprenedor o emprenedora internacional i vols fundar la teva empresa emergent aquí?

Si t’has plantejat preguntes com aquestes, podem donar-te suport i ajudar a decidir-te per la nostra ciutat. Ja siguis una empresa multinacional, una pime o una persona emprenedora, només et demanem que facis prosperar la ciutat i la seva economia i que generis ocupació de qualitat.

Empreses

T’interessa si ets la persona propietària o representant d’una empresa que s’està plantejant instal·lar-se a Barcelona o ja ha pres la decisió de fer-ho.

Sabem que, per a una empresa, la decisió d’obrir noves localitzacions és estratègica i cal tenir en compte moltes variables. Entenem aquesta complexitat i disposem de la informació i els recursos per donar suport tècnicament als equips de les companyies que preparen la presa de decisions. Coneixem Barcelona en profunditat i estem connectats amb els seus interlocutors clau en la universitat, l’administració, el teixit empresarial i l’ecosistema emprenedor. Un projecte d’instal·lació empresarial ben alineat amb la ciutat i les seves prioritats té moltes més possibilitats d’acabar en èxit.

Si la teva empresa ja ha decidit instal·lar-se a Barcelona, l’agència local de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Activa, t’ofereix suport integral i gratuït (finestreta única) amb un acompanyament per al teu projecte d’inversió, amb total confidencialitat. Accedeix al servei de business landing de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE).

Persones emprenedores

Si tens una idea de negoci i creus que Barcelona és la ciutat on desenvolupar-lo estàs de sort. La ciutat té un entorn propici i moltes entitats de suport.

 

Emprèn o funda la teva empresa emergent

Barcelona Activa, l’agència local de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Barcelona, ofereix assessorament i plans de treball personalitzats i gratuïts per a les persones emprenedores. Aquest servei té l’objectiu d’oferir orientació, pas a pas, al llarg del procés d’obrir amb èxit una empresa a Barcelona.

Per accedir al servei de suport a persones emprenedores de Barcelona Activa, has d’assistir a una sessió de benvinguda. Tingues en compte que la majoria de sessions es programen en les llengües locals (català i espanyol), encara que també se’n fan algunes en anglès. T’hi has d’inscriure prèviament. En només dues hores, t’explicarem els aspectes més bàsics i importants del procés que vols iniciar: els recursos, els serveis i les activitats disponibles, a més de les institucions legals i els procediments, juntament amb les alternatives d’obtenció de fons per començar i administrar el teu negoci.

Un cop feta la sessió inicial, et facilitarem un usuari i una contrasenya que et donarà accés complet a les eines en línia i et permetrà inscriure’t als seminaris de capacitació i altres activitats.

Disposes de més informació a la pàgina web “Barcelona Emprenedoria”, de Barcelona Activa.

Per a més informació per fer negocis o invertir a l’àrea de Barcelona, consulta aquí.

Subscribe to Instal·lació d’empreses