Networking per a professionals i persones emprenedores de l’Uruguai a Barcelona

La comunitat professional i emprenedora de l’Uruguai en l’àrea de Barcelona exerceix cada vegada més influència i gaudeix de gran arrelament a la ciutat. Amb la intenció d’estrènyer encara més els vincles entre la comunitat i la ciutat, convoquem professionals i persones emprenedores d’origen uruguaià a l’acte de treball en xarxa, organitzat de manera conjunta amb el Consolat General de la República Oriental de l’Uruguai a Barcelona.

 

L’acte constarà de dues parts: la primera, destinada a la presentació de recursos i serveis de l’Ajuntament de Barcelona i de l’agència de desenvolupament econòmic Barcelona Activa, per a la comunitat professional i emprenedora de l’Uruguai.

 

A continuació, tindrem el testimoni d’una emprenedora i un emprenedor uruguaià que s’han establert amb èxit a Barcelona. L’acte acabarà amb una sessió de networking dinamitzat amb totes les persones participants i assistents a l’acte.

Si ets professional uruguaià o uruguaiana a Barcelona, no perdis aquesta oportunitat de connectar amb altres membres de la comunitat uruguaiana i d’intercanviar pràctiques i experiències.

 

PROGRAMA

Primera part: BARCELONA, UN ENTORN FAVORABLE PER A LES EMPRESES I PROFESSIONALS DE L’URUGUAI

 

18:00 - 18:15 h Benvinguda i presentació, a càrrec del Sr. Mario Rubert, director de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, i de l’Il·lm. Sr. José Pedro Ríos, cònsol de Districte de l’Uruguai a Barcelona.

18:15 - 18:30 h Barcelona International Welcome: recursos i serveis per a la comunitat uruguaiana a Barcelona, a càrrec de Judith Romera, responsable de Recursos de Suport al Talent Internacional, de l’Ajuntament de Barcelona.

18:30 - 18:45 h Recursos de Barcelona Activa per a empresaris i empresàries i professionals de l’Uruguai, a càrrec de Marc Sans, tècnic de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Segona part: SESSIÓ DE NETWORKING

 

18:45 - 19:20 h Testimonis d’èxit d’integrants de la comunitat uruguaiana a Barcelona:

19:20 h - 20:00 h Ronda de presentacions de les persones participants en l’acte i treball en networking empresarial dirigit pel Consolat General de la República Oriental de l’Uruguai a Barcelona.

 

Acte gratuït presencial, amb inscripció prèvia.
L'assistència és limitada, les places s'assignaran per ordre d'arribada.

 

 

 

 • Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries (Barcelona Activa)
  ||
  Carrer de la Llacuna, 162-164
 • 29/09/2022
  ||
  18 h - 20 h
 • Castellà