Més de 70 expositors participaran al Barcelona International Community Day

Aquesta xifra suposa una fita per al Barcelona International Community Day, en un context encara complicat i ple d’incerteses a causa de la pandèmia de la Covid-19. Comptar amb la participació d’aquesta quantitat d’expositors confirma el rol de referent que desenvolupa aquesta fira entre la comunitat internacional de la ciutat.

Exhibitors Barcelona International Community Day
13/10/2021 - 10:34 h

El Barcelona International Community Day comptarà amb una zona firal amb més de 70 expositors, que es distribuiran en estands i punts d’informació. Després que la pandèmia de la Covid-19 obligués a celebrar la darrera edició en format online, aquest any la fira torna a celebrar-se de manera presencial el proper 23 d’octubre al Museu Marítim. L’accés serà gratuït i les entrades ja es poden aconseguir a la web de l’esdeveniment. 

Hi seran presents 35 empreses privades; 15 institucions i entitats de caràcter públic; 12 associacions sense ànim de lucre, com clubs d’expats, associacions de caràcter social o vinculades a l’activitat econòmica, i 5 escoles internacionals.

El Barcelona International Community Day consolida el seu paper de principal espai de benvinguda i networking per a tots aquells que han triat la ciutat per viure i treballar. Serà un punt de trobada de l’ecosistema del talent internacional i de tota la comunitat internacional de Barcelona. Posarà en coneixement de la comunitat internacional els recursos i possibilitats que ofereix la ciutat per tal de facilitar el seu aterratge, integració i que puguin desenvolupar tot el seu potencial i convertir-se en nous barcelonins i barcelonines.

Participació activa dels expositors en les activitats

El conjunt d’expositors del Barcelona International Community Day es defineix un any més per la seva transversalitat. Hi participaran empreses, institucions o entitats vinculades als serveis financers, immobiliaris o mèdics, així com als culturals, gastronòmics o esportius. La fira es presenta com una oportunitat perquè tots ells puguin donar-se a conèixer i explicar els seus serveis, productes i activitats entre els assistents. 

Un ampli nombre d’aquests expositors també col·laboren i participen activament en les activitats que es faran a la fira, ja sigui liderant sessions informatives i tallers o participant en taules rodones com a experts.

Nous expositors

Entre els expositors que participaran aquest any al Barcelona International Community Day hi seran el Consorci de Normalització Lingüística, un consorci d’entitats públiques que fomenta el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua catalana; la Fundació Institut Confuci, dedicada a difondre l’idioma i la cultura xinesa; Barcelona Accueil, una associació sense ànim de lucre que acull, informa i ajuda tots els francòfons i francesos que vinguin a viure a Barcelona; InterNations, una comunitat per a expats; o Barcelona Digital Talent, un programa que promou el reskilling en competències digitals dels professionals. 

També hi seran presents per primera vegada el Consorci de Sanitat de Barcelona, que tindrà un estand on faran difusió sobre l’accés a la vacunació contra la Covid-19. Instal·laran un punt de vacunació per a persones estrangeres que encara no disposen de la targeta sanitària del Sistema Català de Salut, on podran informar-se i vacunar-se, si ho desitgen.

La Guàrdia Urbana i els Bombers també hi prendran part per explicar les normes de convivència i oferir consells de seguretat ciutadana i prevenció als assistents. 

Consulta la programació i aconsegueix la teva entrada per al Barcelona International Community Day clicant l’enllaç.