L’Ajuntament promociona els actius econòmics de Barcelona entre 58 delegacions internacionals durant l’Smart City Expo

L’equip de Promoció Econòmica Internacional ha compartit amb fins a 960 delegats algunes de les polítiques econòmiques i els serveis dirigits a les empreses i el talent internacional de la ciutat.

..
16/11/2023 - 09:35 h

L’Ajuntament de Barcelona ha estat present a l’Smart City Expo World Congress que s’ha celebrat aquest novembre a Barcelona. Durant els dies que ha durat el congrés, la Direcció de Promoció Econòmica Internacional ha atès fins a 58 delegacions internacionals, amb l’objectiu de promocionar Barcelona en clau econòmica, en el marc de les seves accions de diplomàcia econòmica.

L’equip ha atès les visites de fins a 960 representants d’empreses i personal directiu d’administracions públiques i d’entitats o institucions econòmiques, procedents dels diferents continents. Aquestes accions serveixen per identificar projectes d’inversió, oportunitats de negoci i projectes d’interès per a l’economia local.

Una oportunitat per mostrar la Barcelona econòmica al món

Durant l’Smart City Expo, es van poder compartir les diferents polítiques i serveis que ofereix la ciutat, amb visites in situ a les instal·lacions de Barcelona Activa i tours guiats pel districte d’innovació 22@. En aquestes visites també es van explicar les polítiques dirigides a l’atracció i acollida d’inversió estrangera directa i talent internacional. Esdeveniments globals com aquest són una gran oportunitat per despertar l’interès per la nostra ciutat i compartir els esforços que l’Ajuntament de Barcelona inverteix en la gestió dels diferents reptes de la ciutat.

Al llarg del 2023, l’equip de Promoció Econòmica Internacional ha atès 227 delegacions de més de 50 països, i un total de 2.146 persones. Els delegats sud-coreans, estatunidencs i xinesos han estat els més nombrosos. Es preveu que durant el 2024 s’atenguin al voltant de 239 delegacions internacionals.