Prop de 80 expositors participaran en el Barcelona International Community Day

Un 26 % de les empreses i entitats expositores formaran part de l’esdeveniment per primera vegada.

..
22/09/2022 - 08:35 h

El Barcelona International Community Day comptarà amb una zona firal d’una vuitantena d’expositors, que es distribuiran en diferents tipus d’estands. Empreses, entitats i associacions dels diversos sectors que formen part de l’ecosistema del talent internacional de Barcelona exposaran productes, iniciatives i serveis dirigits als membres de la comunitat.

Hi seran presents 40 empreses privades; 13 institucions i entitats de caràcter públic; 9 escoles internacionals, i 12 associacions sense ànim de lucre, com clubs d’expatriats, associacions de caràcter social o vinculades a l’activitat econòmica.

El Barcelona International Community Day tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre al Museu Marítim. L’esdeveniment, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, s’ha consolidat a la ciutat com el principal espai de benvinguda, trobada i networking per a tothom qui ha triat Barcelona per viure i treballar. Compartirà amb la comunitat els recursos i possibilitats de la ciutat per facilitar l’aterratge i la integració de les persones nouvingudes, perquè desenvolupin tot el seu potencial professional mentre es converteixen en barcelonins i barcelonines.

Una fira transversal amb tots els serveis

L’acte oferirà un any més una gran varietat d’expositors. S’hi podrà trobar empreses, institucions i entitats vinculades a sectors com el financer, amb Banc Sabadell; l’immobiliari, amb Lucas Fox o Barnes Barcelona, i el mèdic, amb Mapfre o Sanitas Poblenou, entre d’altres. Un altre àmbit important són els serveis legals i empresarials, que estaran representats per Balcells Lawyers Group, Integra Advisers, Klev&Vera, Page Personnel i Eres Relocation.

També hi haurà entitats del sector cultural, com Biblioteques de Barcelona, l’Institut Confuci i l’ICUB; de l’educatiu, amb diverses escoles de negocis com La Salle-URL o ESIC, i de l’esportiu, com Bonasport, Club de Golf de Barcelona o Club Natació de Barcelona. La fira és una oportunitat perquè tots ells puguin donar-se a conèixer i explicar la seva oferta entre les persones assistents.

Altres expositors destacats són Barcelona Activa, Barcelona Digital Talent i les Cambres de Comerç Europees a Barcelona. Fins i tot, hi haurà un estand de la Guardia Urbana i dels Bombers per compartir consells cívics entre les persones participants en la fira.

A més, hi haurà associacions com InterNations, una comunitat per a expatriats; Barcelona Women’s Network, un club social que fomenta la creació de noves relacions entre dones internacionals a la ciutat, o Red Global MX Barcelona, que impulsa la recerca i innovació a través de les sinergies entre professionals mexicans.

Entre el 26 % de noves incorporacions d’enguany a la fira destaquen la DTI Foundation per a la donació d’òrgans al món i diverses escoles internacionals, com la Scuola Italiana di Barcelona, Learnlife o Barcelona High School.

Contacta amb aquestes organitzacions i moltes més al Barcelona International Community Day. Aconsegueix la teva entrada gratuïta.