Tot l’esport de la ciutat al teu abast

A Barcelona hi ha un munt d’espais per moure’s i activar-se, des dels boscos de Collserola fins a les platges del litoral. Descobriu les moltes propostes, recursos i serveis per fer esport!

Una persona es penja de les barres d'una cal·listènia a la platja.
10/04/2024 - 12:58 h - Esports Ajuntament de Barcelona

Circuits esportius

Són espais públics urbans repartits per tota la ciutat, en parcs, avingudes i altres zones a l’aire lliure. Estan senyalitzats amb informació i consells pràctics i no necessiten reserva prèvia.

Cal·listènies

Són la millor opció per practicar exercici físic a l’aire lliure: permeten fer exercicis de tonificació i estiraments. També n’hi ha de dissenyades específicament per a les persones grans.

Activa’t als parcs

És el programa de salut per activar-se en companyia, indicat per a persones de més de 40 anys, però tothom hi és benvingut. Inclou dos tipus d’activitats: gimnàstiques orientals i motricitat i memòria.

Barnatresc

Una proposta de calendari de caminades per compartir quilòmetres i cultura i gaudir del senderisme urbà amb el guiatge de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB).

Instal·lacions esportives municipals

Hi ha un centenar de centres esportius i piscines repartits per tots els districtes de la ciutat. Ofereixen un bon grapat d’activitats dirigides, però també s’hi pot fer exercici de manera individual.

Parcs esportius urbans

L’esport d’acció (skate, BMX i patinet) també té el seu lloc a la ciutat, als cinc parcs esportius urbans.

Pràctica esportiva en edat escolar

Els més joves també tenen un ampli ventall de recursos per a l’activitat física, tant en horari escolar com en horari extraescolar. A més de cuidar el cos, s’hi treballen els valors vinculats a l’esport.

Esport inclusiu

La diversitat funcional no atura la pràctica esportiva. Els centres esportius municipals, les escoles, l’espai públic i els serveis municipals disposen d’una oferta variada pensada per garantir la inclusió. Ningú no es queda a casa!

Podeu trobar totes les propostes detallades al web d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.