Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Beques Barcelona Crea

Beques Barcelona Crea

Part dels espectacles que veureu en l'edició d'enguany han nascut gràcies a unes beques que concedeix l'Ajuntament i que promouen la creació i la recerca en els diversos camps de la cultura i la ciència.

Només l'any 2023, la convocatòria de beques Barcelona Crea ha permès a prop de 175 creadors i creadores dur endavant els seus projectes artístics i científics. I és que aquestes ajudes estan destinades a oferir als artistes suport en els processos previs en la producció d'un espectacle.  Gràcies a aquestes ajudes, les persones que les reben poden fer front a processos llargs i poc productius però imprescindibles: des de la conceptualització, fins a les tasques de recerca, l'experimentació, la documentació i l'assaig.

Les beques Barcelona Crea, concedides en les edicions anteriors, han contribuït decisivament a la posada en escena d'alguns dels espectacles que podrem veure al Grec Festival de Barcelona. Són el resultat pràctic d'unes ajudes que volen contribuir a mantenir l’impuls cultural i científic de la ciutat, oferint recursos per tal de desenvolupar processos de recerca i innovació artística.

Image: 
Compra d'entrades